قائم مقام معاونت دانشجويي وزارت علوم:
15 درصد دانشجويان فاقد حمايتهاي اجتماعي هستند
قائم مقام معاونت دانشجويي گفت: 15 درصد دانشجويان فاقد حمايتهاي اجتماعي هستند كه با تقويت مراكز مشاوره در دانشگاه به دنبال جلوگيري از بروز آسيبهاي اجتماعي در دانشجويان هستيم.
دكتر حسن مسلمي نائيني در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اينكه نتيجه دومين طرح پايش سلامت دانشجويان آذرماه امسال اعلام مي شود، گفت: امسال نظارت و پيگيري بيشتري براي اجراي اين طرح انجام گرفته است و براين اساس طبق آمارهاي اعلام شده از سوي طرح پايش سلامت، 15 درصد دانشجويان فاقد حمايت اجتماعي لازم هستند كه در همين راستا در حال تدوين برنامههاي جامع از طريق مراكز مشاوره دانشگاهها جهت حمايت از اين دانشجويان به ويژه جديد الورودها هستيم.
وي با تاكيد بر تقويت مراكز مشاوره دانشگاه، گفت: مراكز مشاوره در خوابگاههاي دانشجويي در حال گسترش است و اگر زماني دانشجويان تمايلي براي مراجعه به اين مراكز نداشتند، امروز ديگر هيچگونه نگراني براي مراجعه ندارند و مشاركت هر چه بيشتر تشكلهاي دانشجويي نيز مي تواند به فرا علمي شدن ارتباط دانشجو با مراكز مشاوره كمك به سزايي كند.
قائم مقام معاونت دانشجويي وزارت علوم خاطرنشان كرد: هم اكنون نتايج طرح پايش سلامت در حال استخراج است تا براساس آن با تهيه بروشورهاي تخصصي و برپايي كارگاههاي آموزشي در دانشگاهها، زمينه كاهش آسيبهاي اجتماعي در دانشجويان فراهم شود.
مسلمي نائيني يادآور شد: خوشبختانه بيش از 70 درصد دانشجويان استقبال زيادي از مسائل و برنامههاي اعتقادي و مذهبي در دانشگاه دارند كه مي توان از چنين فرصتي براي گسترش فضاي ديني در محيط دانشگاه بهره برد.
وي افزود: 14 درصد دانشجويان در وضعيت نامناسب اقتصادي به سر مي برند كه از طريق گسترش صندوقهاي قرض الحسنه دانشجويي درصدد حمايت از دانشجويان بي بضاعت در دانشگاه هستيم.
٠٩:٢٦ ٢٣/٠٨/١٣٨٧