دانشآموخته دانشگاه شريف در بين 35 مخترع جوان برتر دنيا قرار گرفت
خبرگزاري فارس: فريناز كوشانفر، استاديار ايراني دانشگاه رايس آمريكا كه چندي پيش با ارائه فناوري نويني صنعت تراشهسازي جهان را با انقلابي تاريخي روبرو كرده بود، به عنوان يكي از 35 مخترع جوان برتر دنيا معرفي شد.
به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، فريناز كوشانفر، استاديار ايراني و محقق برجسته مهندسي رايانه و برق دانشگاه رايس از سوي نشريه علمي ام.آي.تي تكنولوژي ربوبو به عنوان يكي از 35 مخترع برتر جوان دنيا برگزيده شده است.
كوشانفر روشي را ارائه كرده است كه طي آن مدارات يكپارچه ميكروالكترونيكي ميتواند به گونهاي قابل توجه و بر اساس اهداف مورد استفاده كاربر هويت خود را تغيير دهند.
به گفته محققان تراشههاي ساخت اين محقق ايراني كاربردهاي بسيار گستردهاي در صنايعي همچون طراحي و توليد پخشكنندههاي چند رسانهاي خواهد داشت. با استفاده از اين فناوري نوين طراحان ميكرو تراشهها ميتوانند با سرقتهاي سختافزاري به مقابله جدي بپردازند. اين درحالي است كه اين مشكل فزاينده هم اكنون هزينههاي چند ميليارددلاري براي سازندگان تراشهها به همراه ميآورد.
همه ساله و از سوي اين نشريه علمي برترين محققان جوان دنيا از ميان صدها نامزد برگزيده شده انتخاب ميشوند.
در همين خصوص ديويد لي بورن رئيس دانشگاه رايس در سفر خود به ايران گفت: "با وجودي كه دكتر كوشانفر تنها دو سال است كه در اين دانشگاه حضور دارد اما خود را به عنوان يك رهبر برجسته معرفي كرده است."
وي افزود: "دستاورد ارجمند وي رايانههاي موجود در سراسر جهان را براي كاربرانشان امنتر خواهد كرد."
بر اساس اين گزارش، فريناز كوشانفر در سال 1998 از دانشگاه صنعت شريف در رشته مهندسي الكترونيك موفق به اخذ مدرك ليسانس شده و پس از آن براي ادامه تحقيقات و تحصيلات خود راهي آمريكا شد.
١٤:٢٤ ٢٨/٠٨/١٣٨٧