/دانشگاه پيام نور، دو دهه حضور/
عضو كميسيون فرهنگي مجلس:
دانشگاه پيامنور نقش ارزندهاي درتحقق اهداف وزارت علوم، توسعه عدالت و ارتقاي فرهنگي كشور دارد
عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي گفت: اگر مسوولين به فكر تاسيس دانشگاه پيام نور با كاربرد « آموزش براي همه، همه جا، همه وقت» نميافتادند براي بسياري از افراد كشور به خصوص در مناطق محروم امكان تحصيل فراهم نميشد و اصول مربوط به قانون اساسي آموزش عالي براي مردم تحقق پيدا نميكرد.
بهروز جعفري در گفتوگو با سرويس پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در خصوص نقش اين دانشگاه در راستاي افزايش سطح ارتقاي تحصيلات عالي در كشور، گفت: با توجه به مشكلات و تنگناهاي آموزش و محدوديتهايي كه دانشگاههاي روزانه دچار آن هستند، دانشگاه پيام نور نقش بسيار ارزندهاي را در تحقق اهداف وزارت علوم، توسعه عدالت و ارتقاي فرهنگي كشور ايفا كرده است.
وي در ادامه گفت: هر چه درصد افراد تحصيلكرده كشور بيشتر باشد، علاوه بر افزايش فرهنگ و سواد علمي كشور، ضريب امنيتي جامعه نيز بالا ميرود.
عضو كميسيون فرهنگي مجلس تصريح كرد: هزينهاي كه براي به وجود آمدن اين امنيت پرداخت ميشود بسيار بالاست، اما با تاسيس و گسترش كمي و كيفي اين دانشگاه به خصوص بومي شدن تحصيل دانشجويان، اين هزينه امنيت به حداقل خود رسيده است.
جعفري در خاتمه با اشاره به چالشهاي فرهنگي ناشي از حضور دانشجويان غيربومي و تاثير متقابل اين جابهجايي و تغيير فرهنگها بر روي دانشجو و محيط آموزشي افزود: بومي كردن دانشجو، علاوه بر آنكه هزينه آموزش براي دانشگاه و دانشجو را به حداقل ميرساند در تحكيم خانواده نيز نقش بسيار موثري ايفا ميكند.
٠٩:٣٦ ٢٨/٠٨/١٣٨٧