١٣:٥٥ ٠١/٠٢/١٤٠٤
اخبار ديگر رسانه ها
دبير شوراي علوم پايه وزارت بهداشت:
اساسنامه شوراي آموزش علوم پايه اصلاح شد
نتايج آزمون دكتراي تخصصي 24 آذر اعلام مي‌شود
تدوين برنامه جامع استراتژيك دبيرخانه

دبير شوراي علوم پايه پزشكي و تخصصي وزارت بهداشت با اشاره به برگزاري هفدهمين جلسه شوراي علوم پايه، گفت: جلسه شانزدهم تابستان 85 تشكيل شده بود و اين جلسه بعد از دو سال تشكيل شد كه بر اين اساس اساسنامه شوراي علوم پايه در شوراي عالي برنامه‌ريزي اصلاح شد.
دكتر محمد حسين اسدي در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اينكه در اين جلسه همچنين مقرر شد تعداد دانشگاه‌هايي كه به عنوان نماينده دانشگاه‌ها در شوراي علوم پايه شركت مي‌كنند از 9 دانشگاه به 15 دانشگاه افزايش پيدا كند، عنوان كرد: همچنين دانشگاه‌هاي مناطق محروم نيز به نماينده‌هاي دانشگاه‌ها در اين شورا اضافه شدند.
تعداد دانشگاه‌هاي عضو شوراي علوم پايه به 15 دانشگاه افزايش يافت
وي افزود: مطابق آيين نامه قبلي در شوراي علوم پايه 9 نفر صاحب نظر علوم پايه شركت مي‌كردند كه بر اساس آيين‌نامه جديد معاونين علوم پايه دانشگاه‌ها يا روساي دانشكده‌هاي پزشكي كه گرايش علوم پايه دارند و همچنين روساي دانشگاه‌هايي كه گرايش علوم پايه دارند مي‌توانند در اين شورا انتخاب شوند و در عين حال 5 نفر نيز از صاحب نظران علوم پايه در اين شورا عضويت دارند.
تدوين برنامه جامع استراتژيك دبيرخانه علوم پايه
دكتر اسدي با اشاره به صورت جلسه هفدهمين جلسه شورا، گفت: گزارش اصلاح اساسنامه شوراي علوم پايه ، گزارش كلي مصوبات 16 جلسه شورا، گزارش كار دبيرخانه علوم پايه در دو سال گذشته، آيين‌نامه اجرايي و آيين‌نامه داخلي شوراي علوم پايه، تدوين برنامه جامع استراتژيك دبيرخانه علوم پايه از جمله دستور جلسات اين جلسه بوده است.
وي افزود: بر اين اساس مقرر شد يك كميته مركزي خطوط كلي را مشخص كند و در واقع نمايندگان بوردها و نمايندگاني از مسئولان گروه‌هاي علوم پايه دانشگاه‌ها و همچنين نمايندگاني از دبيرخانه و معاونت آموزشي در هر حيطه برنامه جامع استراتژيك را تدوين كنند.
دبير شوراي علوم پايه با بيان اينكه اين برنامه جامع در چند حيطه خواهد بود عنوان كرد: رشته‌هاي بهداشتي، رشته‌هاي پايه محض، رشته‌هاي بين رشته‌اي و رشته‌هايي كه به نوعي در رابطه با كلينيك و بيمار است مانند پرستاري، فيزيوتراپي و مامايي از جمله اين حيطه‌ها مي‌باشد.
تعهد خاص دوره دكترا به دو برابر مدت زمان تحصيل افزايش يافت
دكتر اسدي همچنين با بيان اينكه مباحث مربوط به تعهد خاص دكترا (phd) نيز در اين جلسه مطرح شد عنوان كرد: اين بحث در معاونت آموزشي نهايي خواهد شد، بر اين اساس در گذشته phd ها بايد بعد از قبولي در صورت ارائه اعلام نياز از دانشگاه‌ها تعهد خاص ارائه مي‌كردند و بعد از فارغ التحصيل شدن در يكي از دانشگاه‌هايي كه اعلام نياز آن را آورده بودند مشغول به كار مي‌شدند و اگر دانشجويي نمي‌توانست در زمان تحصيل اعلام نيازي از دانشگاه‌ها بياورد به وزارت بهداشت تعهد عام مي‌داد و بعد از اينكه فارغ التحصيل مي‌شد وزارت بهداشت مشخص مي‌كرد كه تعهداتش را كجا بگذراند.
وي افزود: بر اساس تصميمات جديد مقرر شده دانشگاه‌ها در رشته‌هايي كه نياز دارند تا دانشجويان تعهدشان را در آنجا بگذرانند اين نياز را به دبيرخانه اعلام كنند و دبيرخانه هم با توجه به اعلامي كه در سايت سنجش انجام مي دهد در تمام يا بعضي از رشته‌ها، كل يا بخشي از ظرفيت‌ها را به تعهد خاص تخصيص دهد و بر اين اساس دانشجويي كه پذيرفته مي‌شود بايد تعهد خاص ارائه دهد كه مدت اين تعهدات فعلا دو برابر مدت زمان تحصيل است.
به گفته وي نهايي شدن اين برنامه موكول به تصميم گيري كميته‌اي است كه در معاونت آموزشي تشكيل مي‌شود.
دكتر اسدي درباره رشته‌هاي جديد مصوب نيز خاطر نشان كرد: مهندسي بافت
اعلام نتايج آزمون دكتراي تخصصي Phd در 24 آذر
وي افزود: چند رشته ارشد و يك رشته دكترا نيز براي تصويب به شوراي عالي برنامه ريزي ارائه شده كه پس از تصويب اعلام مي‌شود.
دبير شوراي علوم پايه وزارت بهداشت در خاتمه از اعلام نتايج آزمون دكتراي تخصصي Phd در 24 آذرماه خبر داد و گفت: بر اين اساس نتايج آزمون كتبي اعلام مي‌شود و اسامي دو برابر ظرفيت نيز براي مصاحبه مشخص مي‌گردد.

١٦:١٩ ٢٠/٠٩/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد