١١:٠٩ ٠١/٠٢/١٤٠٤
اخبار ديگر رسانه ها
معاون دانشکده پيراپزشکي دانشگاه علوم پزشکي تهران:
توانمنديهاي علمي پيراپزشکان مهجورمانده است
توسعه پژوهشهاي کاربردي درپيراپزشکي نيازمند حمايت مالي دانشگاه است

معاون پژوهشي دانشکده پيراپزشکي دانشگاه علوم پزشکي تهران اظهار داشت: سياست پژوهشي دانشکده پيراپزشکي، توانمندسازي دانشجويان در امر پژوهش است.
دکتر رضا صفدري  بيان کرد: توانمندي‎هاي پيراپزشکان به طور کامل معرفي نشده و اگر قابليت‎هاي اين گروه که مقدمه پزشکي است به طور کامل و شفاف بيان شود، آمار پژوهش‎هاي انجام شده توسط پيراپزشکان بيشتر خواهد شد.
وي گفت: انجام تحقيق و پژوهش توسط پيراپزشکان و فارغ التحصيلان اين رشته نياز به فرهنگ سازي دارد، چرا که در حال حاضر بيشتر پژوهش‎هاي مربوط به اين رشته توسط گروه پزشکي انجام مي‎شود و اين امر به مهجور ماندن توانمندي‌هاي پيراپزشکان بر مي‎گردد.
کمبود بودجه، اصلي ترين مانع پژوهش در پيراپزشکي
صفدري افزود: کمبود منابع مالي يکي از مشکلات امر پژوهش است و انجام پژوهش در پيراپزشکي حمايت مالي بيش از پيش دانشگاه را مي‌طلبد.
معاون پژوهشي دانشکده پيراپزشکي دانشگاه علوم پزشکي تهران با بيان اين مطالب افزود: با توجه به پژوهش‌هاي کاربردي در پيراپزشکي به برقراري ارتباط با بخش صنعت مي‎تواند بخشي از مشکلات مالي را حل کند، کما اين که ما در دانشکده پيراپزشکي طرحي پژوهشي را براي شهرداري تهران انجام داده ايم که دو کتاب و چند مقاله در سطح داخلي وبين المللي از دستاوردهاي آن است.
وي ادامه داد: در همين راستا، فعاليت‌هاي بين رشته‌يي را نيز گسترش داده ايم که طرح‎هاي مشترک با بخش سرم سازي رازي، مرکز تحقيقات خون بيمارستان شريعتي و غيره از آن جمله اند؛ چرا که اين مراکز آزمايشگاه‎ها و تجهيزات بيشتري دارند.
مديريت صحيح، لازمه توسعه پژوهش
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران توسعه خدمات پشتيباني و ارتقاء فرآيند مديريتي را لازمه توسعه امر پژوهش دانست و گفت سرمايه گذاري در اين امر ضروري است.
وي بيان داشت: براي اولين بار در سطح دانشکده موفق شديم علاوه بر رشته مديريت در رشته‎هاي مدارک پزشکي وعلوم آزمايشگاهي پايان نامه منحصر بگيريم که به اسم خود دانشجو به ثبت رسيده است.
معاون پژوهشي دانشکده پيراپزشکي دانشگاه علوم پزشکي تهران با اشاره به عملکرد معاونت پژوهشي اظهار داشت، سايت پژوهشي دانشکده پيراپزشکي توانمندسازي دانشجويان و کارکنان مي‎باشد و در اين زمينه فعاليت‌هايي را انجام داده است و ارتقاي کمي و کيفي، تعداد طرح ها، مقالات و پروژه‎هاي انجام شده مؤيد اين مطلب است.
وي با بيان اين مطالب ادامه داد: بستر سازي IT (فن‌آوري اطلاعات) در دانشکده از اقدامات بنيادي در امر پژوهش در اين دانشکده بوده است که در زمينه کامپيوتر 115 درصد واستفاده از اينترنت 125 درصد شد داشته است. هم چنين امکانات جانبي سيستم رايانه‎اي بالاي دو برابر شده است و اتوماسيون اداري در تمام واحدهاي دانشکده راه اندازي شده است.
صفدري گفت: پايگاه عرضه اطلاعات جهت سرويس دهي به دانشجويان نيز در دانشکده فعال است و ميزان بهره‌گيري دانشجويان در سال جاري نسبت به سال 83، هفت برابر شده است، کتابخانه دانشکده نيز بسيار فعال مي‌باشد و کتاب هاي مورد نظر دانشجويان در آن موجود است.
وي افزود: در راستاي توانمند سازي دانشجويان، کارگاه‌هايي در زمينه جست‌وجو و استفاده از منابع براي دانشجويان برگزار کرديم که برگزاري کارگاه استفاده از منابع و چگونگي نگارش مقاله علمي از آن جمله اند.
صفدري ادامه داد: طي دو سال گذشته براي اولين بار دانشجوي کارشناسي ارشد در دانشکده پذيرش شده است. نشريه علمي دانشکده منتشر مي‎شود. در سال‎هاي گذشته سالانه پنج تا هفت طرح تصويب مي شد ما الان آمار طرح‎هاي مصوب به 50 طرح هم رسيده است.
معاون پژوهشي دانشکده پيراپزشکي دانشگاه علوم پزشکي تهران اظهار کرد: طرحي مبني بر انتشار يک نشريه نظامند علمي از مقالات دانشجويان در معاونت پژوهشي دانشکده مطرح شده که مستلزم همکاري مرکز پژوهش‎هاي علمي دانشجويان دارد.
وي با اشاره به توانمندي‎هاي پژوهشي بالاي دانشجويان پيراپزشکي، برگزاري همايش دانشجويان پيراپزشکي را در زمينه رشد اين توامندي‌ها بسيار مؤثر دانست و گفت: گردهمايي متخصصان پيراپزشکي امکان خود ارزيابي را فراهم مي‎كند.

١٦:٠٦ ٣٠/٠٩/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد