وزير بهداشت در گفتوگو با ايسنا خبر داد:
برخورداري مقالات ثبت شده درISC از امتياز ترجيحي
تصويب اساسنامه و تلاش براي احياي مركز ملي تحقيقات علوم پزشكي
وزير بهداشت، تنوع بخشي به مراجع نمايه برداري بينالمللي را از نكات مطرح در بازنگري آييننامه ارتقاي اعضاي هيات علمي برشمرد و افزود: بر اين اساس مقالاتي كه در پايگاه استنادي جهان اسلام ثبت و نمايه شوند، از امتياز ترجيحي برخوردار ميشوند.
دكتر كامران باقري لنكراني با بيان اين پيش از اين ISI تنها مرجع نمايه برداري بينالمللي با امتياز ترجيحي براي مقالات به شمار مي رفت اظهار كرد: با مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي و همت وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري، پايگاه استنادي علوم جهان اسلام در كشور راهاندازي شد و جزو مصوبات اجلاسهاي سازمان كنفرانس اسلامي قرار گرفت.
وي افزود: ثبت و نمايهسازي در اين مركز استنادي در آييننامه ارتقاي جديد منظور و براي آن امتيازي متناسب لحاظ شده است.
وزير بهداشت با اشاره به انحلال مركز ملي تحقيقات علوم پزشكي كشور در سال 83 به موجب مصوب شوراي عالي اداري، گفت: طي مدت مسووليت تلاش كرديم تا اين مركز به نحوي احياء شود.
دكتر باقري لنكراني ادامه داد: طبق قانون توسعه چهارم ايجاد مركز مستقل به مصوباتي در حد قانونگذاري نياز دارد، از اين رو با هماهنگيهاي به عمل آمده با برخي دانشگاهها سعي شد وظيفه اين مركز به يكي از مراكز موجود واگذار شود و اساسنامه آن در شوراي گسترش به تصويب رسيده است.
وي با بيان اين كه براي ارتقاء كشور علاوه بر پروژههاي خرد به پروژههاي كلان نياز است، افزود: از وظايف اين مركز، پيگيري اين قبيل طرحها و پروژههاست؛ ضمن آن كه مستندسازي سياستهاي بهداشتي درماني نيز از ديگر وظايف آن است.
١٦:٢٧ ٠٣/١٠/١٣٨٧