٠٥:٥٩ ٠١/٠٢/١٤٠٤
اخبار ديگر رسانه ها
در ديدار واعظ‌زاده با وزير ارتباطات و فن‌آوري سوريه تاكيد شد:
ارتقاي سطح همكاري‌هاي فن‌آوري ايران و سوريه

معاون علمي و فن‌آوري رييس جمهور صبح امروز در ديدار وزير ارتباطات و فن‌آوري كشور سوريه با تاكيد بر منافع مشترك و ظرفيت‌هاي بي‌پايان همكاري دو كشور بر ضرورت تحكيم بيش از پيش اين روابط تاكيد كرد. 
در اين ديدار دكتر واعظ زاده خاطر نشان كرد: در زمينه‌ كسب و توليد فن‌آوري‌هاي پيشرفته موفقيت‌هاي رو به توسعه‌اي در ايران حاصل شده است.
وي افزود: دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، مراكز تحقيق و توسعه و شركت‌هاي دانش بنيان زيادي در بخش دولتي و غير دولتي در كشور فعال شده‌اند.
وي اظهار داشت: از حدود دو سال قبل به منظور هماهنگي و تقويت اين فعاليت‌ها و حمايت راهبردي دولت از آنها معاونت علمي و فن‌آوري تشكيل شده است.
رييس بنياد ملي نخبگان همچنين فعاليت‌هاي كشورمان را در حوزه حمايت و پشتيباني از نخبگان تشريح كرد.
دكتر عماد الصابوني، وزير ارتباطات و فن‌آوري كشور سوريه نيز با ابزار خشنودي از سفر به ايران و بازديد از برخي مراكز صنعتي و فن‌آوري كشورمان بر گسترش همكاري‌هاي علمي و فن‌آوري دو كشور تاكيد كرد.
وزير ارتباطات و فن‌آوري سوريه اظهار داشت: توجه به پيشرفت‌هاي علمي و فن‌آوري در سوريه رو به افزايش است و به همين منظور كميسيون عالي پژوهش تحت نظر نخست وزير سوريه تشكيل شده است.
در اين ديدار دكتر واعظ زاده از اين كميسيون براي بازديد از ايران دعوت به عمل آورد. 

١٦:٢٧ ٠٣/١٠/١٣٨٧
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد