با ايجاد 30 ايستگاه اطلاعرساني
طرح ماهواره ملي «اميد» به راهپيمايان 22 بهمن معرفي شد
با ايجاد 30 ايستگاه اطلاعرساني و نمايش ماكتها و بنرهايي از ماهواره بر «سفير2» و ماهواره ملي «اميد» شركتكنندگان راهپيمايي 22 بهمن با اين پروژه آشنا شدند.
به گزارش سرويس «فنآوري» خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در اين ايستگاهها همچنين بروشورها و لوحهاي فشرده، پازل و ساير اقلام فرهنگي حاوي اطلاعات مربوط به طرح ماهواره ملي اميد به بازديدكنندگان اهدا ميشد كه با استقبال زياد راهپيمايان خصوصا جوانان و نوجوانان مواجه شد.
علاوه بر اين ماكتهايي از ماهواره ملي و ماهواره بر «سفير اميد» در طول مسيرهاي راهپيمايي به نمايش گذاشته شد.
به گزارش ايسنا، به منظور آشنايي بهتر علاقمندان با ماموريت ماهواره ملي اميد، تارنماي اختصاصي ماهواره به نشاني الكترونيكي www.omid-sat.ir راه اندازي شده است.
در اين تارنما، اطلاعاتي چون تاريخچه و اهداف پروژه ماهواره ملي اميد، آخرين اخبار و اطلاعات منتشره درباره ماهواره ملي اميد براي همه مردم قابل دسترس است.
آلبوم تصاوير و فيلم هايي از پرتاب ماهواره از ديگر بخشهاي اين سايت است.
علاقه مندان همچنين مي توانند با مراجعه به اين پايگاه مسير حرکت ماهواره، سرعت و مختصات استقرار ماهواره را به صورت لحظهيي مشاهده کنند.
نخستين ماهواره ملي جمهوري اسلامي ايران با نام «اميد» در شب ولادت با سعادت حضرت امام موسي كاظم(ع) و در خجسته ايام دهه فجر انقلاب اسلامي با موفقيت به فضا پرتاب شد.
ماهواره ملي اميد كه از نوع ماهوارههاي سبك است، با هدف برقراري ارتباطات متقابل ماهواره و ايستگاه زميني، تعيين مشخصات مداري و انجام تله متري مشخصات زير سامانهها در مدار زمين قرار داده شده است، ماهواره اميد هر 24 ساعت 14 بار به دور زمين ميچرخد و در هر دور توسط ايستگاههاي زميني دورسنجي و بردسنجي كنترل و هدايت ميشود.
ماهواره ملي اميد با دو باند فركانسي و هشت آنتن، اطلاعاتي را به زمين ارسال و از زمين دريافت ميكند.
تمام قطعات و اجزا اين ماهواره و ماهوارهبر ـ كه از تكنولوژي بسيار بالايي برخوردار است ـ توسط متخصصان افتخارآفرين صنايع هوافضاي كشور طراحي و توليد شده است.
ماهواره اميد در بهمن ماه سال گذشته با حضور رييسجمهور رونمايي و ماهوارهبر سفير 1 در خردادماه سال جاري با حضور رييس جمهور به صورت آزمايشي با موفقيت پرتاب شد.
٠٩:٥٥ ٢٣/١١/١٣٨٧