سالار آملي در گفتوگو با ايسنا خبر داد:
راهاندازي 14 كانون هماهنگي ارتباط با صنعت
معاون فنآوري و نوآوري معاونت علمي و فنآوري رياست جمهوري از افزايش تعداد كانونهاي هماهنگي ارتباط با صنعت به 14 كانون خبر داد.
دكتر سالار آملي در گفتوگو با خبرنگار «علمي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با بيان اين كه در پايان سال گذشته تعداد كانون هماهنگي ارتباط با صنعت به 14 كانون رسيده است، گفت: دبيرخانه اين كانونها شكل گرفته و فعاليت خود را با حضور اعضا آغاز كردهاند.
وي درباره اهداف تشكيل اين كانونها اظهار كرد: تلاش براي تكميل حلقه نوآوري در خصوص محصول، كالا يا خدماتي خاص، تنظيم سياستهاي كلان همكاري دانشگاه و صنعت و فراهم آوردن بسترهاي قانوني لازم، هماهنگي بين نهادهاي علمي، فنآوري و نهادهاي توليد و توزيع محصول و خدمات در كشور، شناخت چالشها و تلاش براي رفع موانع توسعه صنعت دانش بنيان كشور از جمله اهداف تشكيل كانونهاي هماهنگي دانشگاه و صنعت است.
معاون فنآوري و نوآوري معاونت علمي و فنآوري رياست جمهوري ادامه داد: تعميق شناخت جامعه علمي و دانشگاهي كشور از چالشهاي موجود در صنعت و جهت دهي در انجام تحقيقات و آموزش متناسب يا نيازهاي صنعت، ايجاد مزيت رقابتي مبتني بر دانش فني، كمك به بهبود شرايط زندگي مردم ايران از طريق به كارگيري فنآوريهاي نو در عرصه توليد و خدمات از ديگر اهداف اين كانون است.
دكتر سالار آملي حوزه فعاليتهاي اين كانونها را شامل تمام بنگاههاي توليد محصول يا خدمات، موسسات تحقيقاتي، طراحي و مهندسي، دانشگاهها و پژوهشكدههاي علمي و تخصصي، انجمنها و تشكلهاي علمي و تخصصي، تشكلهاي نمايندگي مشتريان و يا مشتريان كلان محصول و خدمات، تشكلهاي صاحبان صنايع توليدي و خدماتي، تشكلهاي موسسات تحقيقاتي، طراحي و مهندسي، تشكلهاي صنفي و تشكلهاي حمايت از مصرف كنندگان، مشتريان عمده محصول يا خدمات عنوان كرد.
وي در خصوص ستادهاي فنآوريهاي راهبردي نيز كه از سوي معاونت علمي رياست جمهوري تشكيل شدهاند تصريح كرد: آييننامهها و اهداف اين ستادها تدوين شده و اعتباراتي به دو صورت به آنها تخصيص يافت. بخش اول به عنوان توانمندسازي دانشگاهها و بخش دوم اختصاص اعتبار به شركتهاي دانش بنيان است. در مجموع حدود 800 ميليون تومان در اختيار دانشگاهها و شركتهاي دانش بنيان قرار گرفت، به طوري كه ستادها بر اساس نقشه راه تدوين شده در حوزه خاص خود، دانشگاهها و شركتهاي متخصص در آن حوزه را شناسايي و حمايت كردند.
سالار آملي درباره برنامههاي سال جاري ستادها نيز تصريح كرد: اولين وظيفه آنها نظارت بر مجموعه حمايت شده خود با استفاده از شناسايي معيارهاي نظارتي و مرحله دوم تدوين نقشه پنج ساله است تا براساس به سمت شرايط ايدهآل پيش رويم. رويكرد اصلي در فعاليت شركتهاي دانش بنيان نيز بايد حركت در جهت ثروت زايي علم و فنآوري باشد.
١٢:٣٩ ٠٥/٠٢/١٣٨٨