١٦:٠٧ ٠٢/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
شوراي عالي انقلاب فرهنگي نحوه بومي‌گزيني كنكور88 را تصويب كرد
وزيرعلوم درگفت‌وگوباايسنا: تغييرات كنكور فردا اعلام مي‌شود
ظرفيت روزانه كارشناسي افزايش نمي‌يابد

وزيرعلوم، تحقيقات و فناوري درخصوص وضعيت سهميه‌ها و هم‌چنين بومي‌گزيني در كنكور 88، گفت: جزييات بومي گزيني و سهميه‌هاي كنكور 88 فردا اعلام مي‌شود.
دكتر محمد مهدي زاهدي در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، همچنين گفت: اين تغييرات تا فردا اعلام مي‌شود.
شوراي عالي انقلاب فرهنگي نحوه بومي‌گزيني كنكور 88 را تصويب كرد
دكتر ابراهيم خدايي معاون سازمان سنجش آموزش كشورنيز با اعلام تصويب نحوه بومي‌گزيني كنكور 88 در بيان اينكه شوراي عالي انقلاب فرهنگي، به خبرنگار ايسنا، گفت: هفته گذشته با ارايه پيشنهادات وزارت علوم به شوراي عالي انقلاب فرهنگي در رابطه با نحوه بومي‌گزيني در كنكور 88، كميته‌اي متشكل از وزراي علوم، بهداشت، آموزش و پرورش، دبير شوراي عالي و برخي ديگر از صاحبنظران تشكيل شد و جزييات مربوطه را در روز سه‌شنبه 15 ارديبهشت تصويب كرد.
وي با بيان اينكه بومي گزيني امسال در 13 رشته مطلوب دانشگاهي با تغييراتي مثبت مواجه شده است، گفت: جزييات اين طرح فردا اعلام مي‌شود.  
 ظرفيت‌ رشته‌هاي علوم انساني يه دليل نبود داوطلب به ميزان كافي خالي مي‌ماند
در همين رابطه زاهدي با اشاره به ظرفيت كنكور 88، با بيان اينكه ظرفيت250 هزار نفري خالي در دانشگاههاي كشور در تمام ظرفيت‌هاي آموزش عالي پركنده است، گفت: در بخش دولتي نيز در برخي رشته‌ها به‌خصوص در رشته‌هاي علوم انساني داوطلب به ميزان كافي نيست و ظرفيت خالي مي‌ماند.
وي عمده ظرفيت‌هاي خالي را مربوط به بخش‌هاي غيرانتفاعي، دانشگاههاي پيام نور، جامع علمي كاربردي و آزاد بيان كرد و گفت: اين امر نشان مي‌دهد كه ظرفيت بالايي در كشور وجود دارد كه در پي آن ما بايد به سمت و سوي پذيرش دانشجوي خارجي از منطقه برويم؛ به‌خصوص در رشته‌هايي كه كاملا كاربردي هستند و هم منطقه به آن نياز دارد و هم كشورهاي اسلامي، آفريقايي و حتي كشورهاي آمريكاي لاتين.
وزير علوم درخصوص ظرفيت ايجاد شده در بخش دولتي طي سال جاري، گفت: در بخش دولتي، اولويت ما در دوره‌هاي تحصيلات تكميلي است و بنا نداريم در مقطع كارشناسي رشته‌ها و در پي آن ظرفيت را افزايش دهيم؛ مگر اينكه نيازمند ايجاد رشته جديدي باشيم كه مورد نياز كشور باشد و در واقع اگر ما رشته‌ها را توسعه داديم به تبع آن پذيرش دانشجو هم افزايش مي‌يابد و اگر رشته‌ها را افزايش ندهيم به طور عادي افزايش ظرفيت نيز نخواهيم داشت.
زاهدي در خاتمه تصريح كرد: با اين حال در مقطع كارشناسي ارشد ظرفيت‌سازي صورت گرفته است و اميدواريم بتوانيم از ظرفيتي40 هزار نفري در سال گذشته به 50 هزار در سال جديد برسيم.

٠٨:١٩ ١٩/٠٢/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد