١٥:٥٠ ٠٢/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
«ايسنا» با كسب شش رتبه درصدر رسانه‌هاي برگزيده آموزش عالي؛
جشنواره تجليل از خبرنگاران برتر وزارت علوم برگزار شد
وزيرعلوم: خبرنگاران بايد آخرت‌انديش باشند

جشنواره تجليل از خبرنگاران برتر وزارت علوم، تحقيقات و فن‌آوري و همچنين روابط عمومي‌هاي برتر اين حوزه، با حضور وزير علوم و جمعي از جامعه دانشگاهي و رسانه‌اي كشور در دانشگاه شهيد بهشتي برگزار شد.
به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين جشنواره كه عصر روز چهارشنبه و با هدف شناسايي، معرفي و تقدير از برترين فعاليت‌هاي انجام شده در عرصه خبررساني آموزش عالي برگزار شد، خبرنگاران ايسنا با كسب شش رتبه در صدر رسانه‌هاي برگزيده و فعال حوزه آموزش عالي قرار گرفتند.
در نخستين جشنواره تجليل از برترين‌هاي آموزش عالي كه توسط روابط عمومي وزارت علوم برگزار شد، «مرجان احساني» و «گلاره كاويان» خبرنگاران ايسنا به ترتيب رتبه‌ نخست بخش‌هاي «خبر» و «گزارش» را از آن خود ساختند.
در اين جشنواره «زهرا عدالتي» خبرنگار سرويس صنفي آموزشي ايسنا نيز در دو بخش موفق به كسب رتبه شد، عدالتي در بخش «تيتر» موفق به كسب رتبه سوم و در بخش «مصاحبه» موفق به كسب رتبه دوم شد.
همچنين «امير بامه» خبرنگار علمي پژوهشي ايسنا نيز به همراه خبرنگار فارس مشتركا رتبه دوم بخش «گزارش» را از آن خود ساخت.
در اين جشنواره «گلاره كاويان» همچنين در بخش «خبر» نيز به همراه خبرنگار مهر مشتركا رتبه دوم را كسب كرد.
گفتني است، در جشنواره تجليل از خبرنگاران برتر وزارت علوم ، خبرنگاران خبرگزاري‌هاي فارس، مهر و حيات و شبكه خبر دانشجو، باشگاه خبرنگاران جوان، واحد مركزي خبر، راديو سراسري و روزنامه‌ها و هفته‌نامه‌هاي ايران، جام جم، اطلاعات، خراسان، 19 دي، پنجره نو، چهل چراغ و بازار كار موفق به كسب عناويني شدند.

وزير علوم:‌
سختي كار خبرنگاري به دليل سنگين بودن مسووليت اوست
خبرنگار در هر حالت و وضعي بايد آخرت انديشي را در ذهنش داشته باشد
دكترمحمد مهدي زاهدي، وزيرعلوم ، تحقيقات و فناوري نيز در اين جشنواره در سخناني با بيان اينكه خبرنگاري به عنوان مشاغل پر خطر به شمار مي‌رود، گفت: اين مساله از يك طرف نشان از خطير بودن مسئوليت خبرنگاران دارد و از طرف ديگر بدين معناست كه خبرنگار مسئوليت سنگين بر عهده دارد و خبرنگار فرد معمولي نيست، سختي كار خبرنگاري به دليل سنگين بودن مسووليت اوست و در واقع خبرنگار در هر حالت و وضعي بايد آخرت انديشي را در ذهنش داشته باشد.
به گزارش ايسنا، وي افزود: يك خبرنگار موفق كسي است كه مي‌تواند اخبار را شفاف و بي‌طرفانه منعكس كند.
وي با تاكيد براينكه اطلاع‌رساني بايد شفاف و مبتني بر واقعيت‌ها باشد، اين مهم را از رسالت‌هاي جدي خبرنگاران بيان كرد و گفت:‌ خبرنگار بايد حتما به مسايل كشور و فرهنگ كشورش و علايق مردم آن بها دهند و اخباري كه منتقل مي‌كنند نبايد خلاف فرهنگ و تمدن يك ملت باشد.
زاهدي نقش خبرنگاران را همانند رسولان الهي دانست و خطاب به خبرنگاران گفت: از خداوند شاكر باشيد كه اين نعمت را به شما داده كه شغل خبرنگاري را انتخاب كنيد و انتظار داريم اخلاق خبرنگاري را واقعا رعايت كنيد.
وي در ادامه سخنان خود با اشاره به نقش روابط عمومي‌ دانشگاهها، گفت: روابط عمومي بايد آيينه دستگاه باشد و بحث اطلاع‌رساني را به صورت كاملا لحظه‌اي رصد كند.
به گفته وزير علوم، روابط عمومي دانشگاه‌ها بايد با تمام اجزاي دستگاه ارتباط تنگاتنگ داشته باشد و با دريافت خبر از آنها خبرها را به صورت فوري بر روي وب سايت دانشگاه قرار دهند.
زاهدي با تاكيد بر اينكه مديريت وب سايت بايد در اختيار روابط عمومي دانشگاهها قرار گيرد، گفت: بر اين اساس بايد آيين‌نامه‌اي تدوين شود كه طي آن مديريت سايت دانشگاه‌ها در اختيار روابط عمومي‌ها قرار گيرد و در اين ميان همه تشكيلات درون دستگاه‌ها بايد پاسخگوي روابط عمومي‌ها باشند چرا كه واقعيت اين است كه تاكنون اين گونه نبوده است.
وي خطاب به روابط عمومي‌ها گفت:‌ روابط عمومي‌ها خود را باور كنند و بدانند كه ما توجه ويژه به آنها داريم و نسبت به مباحث منفعلانه وارد نشوند بلكه حالت پرسشگري داشته باشند و عدم پاسخگويي مسوولان را بر روي سايت منعكس كنند.
وي خاطرنشان كرد‌: روابط عمومي‌ها بايد باور كنند كه چه افراد مقتدري در جهت تاثيرگذاري در پيشرفتهاي مختلف دانشگاه و همچنين اطلاع‌رساني به بخش بيرون دستگاه هستند و آنتن‌هاي گيرندگي روابط عمومي بايد مثل فرستندگي آنها بالا باشند.

رييس دانشگاه شهيد بهشتي:
روابط عمومي‌ها و خبرنگاران جام جهان نماي دانشگاهها هستند
همچنين دكتر شعباني، رييس دانشگاه شهيد بهشتي نيز در سخنان كوتاهي در اين مراسم، روابط عمومي‌ها و خبرنگاران را جام جهان نماي دانشگاهها دانست و گفت: فعاليت‌هاي شبانه روزي مديران را اين عزيزان منعكس مي‌كنند.


مدير كل روابط عمومي وزارت علوم:
الگويي براي روابط عمومي‌ها تدارك ديده شده است دكتر هاشم داداش‌پور، مدير كل روابط عمومي وزارت علوم نيز با بيان اينكه اين جشنواره براي نخستين بار در وزارت علوم شكل گرفته است، گفت: در اين جشنواره سعي شد كه كارگاه‌هاي آموزشي براي روابط عمومي‌ها با محورهاي مختلف همچون روابط عمومي الكترونيك، مستندسازي، تشريفات،‌ مستندسازي و غيره برگزار شود.
وي با بيان اينكه هنوز روابط عمومي‌هاي ما در مراحل آغاز شكل‌گيري هستند و هنوز قوام كامل پيدا نكرده‌اند به تدارك الگويي براي روابط عمومي‌ها اشاره كرد و گفت: نوع نگاه روابط عمومي‌ها بايد برنامه‌اي و مبتني بر يك نگاه استراتژيك باشد.
وي با اشاره به تجليل از خبرنگار برتر در اين جشنواره، گفت: در اين زمينه در صدد بوديم تا حس رقابت پذيري را در حوزه وزارت علوم تقويت كنيم و زمينه فعاليت‌هاي حرفه‌اي را در مجموع خبرنگاران برتر فراهم كنيم.

رييس هيات داوران جشنواره: 
 240 اثر در بخش خبرنگاران به جشنواره ارسال شد
همچنين دكتر افخمي، رييس هيات داوران نيز در اين جشنواره با بيان اينكه 240 اثر در بخش خبرنگاران و اثرهايي از حوزه روابط عمومي‌ها به جشنواره ارسال شد، اظهار كرد: دو تيم چهار نفره مسووليت اين آثار را برعهده داشتند و سعي شد در بخش‌هاي روزنامه‌ نگاري به فعاليت هاي روتين ، خلاقيت و ابتكار در بخش روابط عمومي به كارهاي خلاق و هنري توجه شود.

٠٨:١٩ ١٩/٠٢/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد