١٥:١٢ ٠٢/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
ساخت چسب زخم «نوراني» با قابليت كمك درمان سرطان پوست

دانشمند‌ان «چسب زخم درخشاني» توليد كرده‌اند كه به ادعاي آنها در درمان سرطان پوست موثر است.
به گزارش سرويس «علمي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به گفته محققان، در توليد اين چسب زخم استثنايي و ظريف از فن‌آوري‌هاي برتر استفاده شده است.
چسب زخم جديد حاوي ديودهاي كوچك و متصاعد كننده نور است كه مي‌توان از آنها براي درمان سرطان پوست در تركيب با داروهاي حساس به نور استفاده كرد.
چسب زخم ابداعي محققان «پلي مترونيك» در انگليس براي استفاده در روش‌هاي درماني فتوديناميك طراحي شده است. در اين روش از داروهاي حساس به نور به عنوان كرم بر روي پوست استفاده مي‌شود.
وقتي نور قرمز به محل مورد نظر تابيده شود، داروها را فعال مي‌كند. اين داروها سپس ضمن اين كه جذب پوست مي‌شوند تومور سرطاني را نابود مي‌كنند.
در حال حاضر لامپها و ليزرهاي گرانقيمت براي تاباندن نور قرمز با هدف درمان فتوديناميك مورد استفاده قرار مي‌گيرند و بنابراين درمان هم پر هزينه بوده و هم فقط در بيمارستان قابل انجام است.
در حالي كه با ابداع چسب زخم‌هاي درخشان و جديد بيماران مبتلاء به سرطان پوست مي‌توانند خودشان در خانه اين شيوه درمان را البته تحت نظر پزشك و با تجويز وي به كار بگيرند.
پژوهشگران مي‌گويند هدف از توليد چسب زخم درخشان و شفابخش، ابداع روشي سريعتر، آسانتر و ساده‌تر براي درمان سرطان پوست بوده است.
در اين روش وظيفه تاباندن نور قرمز بر عهده LEDهاي ارگانيك موسوم به OLEDها است كه با اعمال ولتاژ روي آنها فعال مي‌شوند.
اين OLEDها مي‌توانند طيفي مهم از سلولهاي سرطاني را در آزمايشگاه نابود كنند.

١٤:١٨ ٢٠/٠٢/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد