معاون پژوهشي وزير علوم:
مقدمات امضاي تفاهمنامهISC باISI فراهم ميشود
تفاهم نامه پايگاه استنادي علوم جهان اسلام واسكوپوس زمينهسازگسترش مبادلات علمي در دنياست
معاون پژوهشي وزير علوم با اشاره به دستاوردهاي تفاهمنامه امضا شده بين پايگاه استنادي علوم جهان اسلام(ISC) و پايگاه استنادي «اسكوپوس» در تبادل علمي ميان جهان اسلام و كشورهاي غربي از فراهم شدن مقدمات و پيگيري امضاي تفاهمنامهاي مشابه بين ISC و موسسه اطلاعات علمي (ISI) خبر داد.
به گزارش خبرنگار علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دكتر منصور كبگانيان كه در مراسم انعقاد قرارداد بين پايگاه استناد علوم جهان اسلام با دومين پايگاه استنادي جهان (اسكوپوس)، سخن ميگفت با اشاره به اين كه پايگاه استنادي علوم جهان اسلام ( ISC ) راهي طولاني را در پيش داشته و تاكنون حمايتهاي خوبي در اين باره صورت گرفته است، تصريح كرد: « ISC» دوران كودكي و نو جواناني خود را طي ميكند و بايد به سمت بلوغ اين پايگاه استنادي پيش رفت كه البته مسير علمي سخت و پيچيدهاي است.
وي با اشاره به سابقه 60 ساله موسسه اطلاعات علمي (ISI) تاكيد كرد: با تاسيس « ISC» نميخواهيم درها را بر روي خودمان ببنديم، چرا كه برخي فكر ميكنند كه « ISC» يك پايگاه ملي است، اين در حالي است كه اين پايگاه بينالمللي بوده و تمامي اعضاي سازمان كنفرانس اسلامي عضو پايگاه به شمار ميروند.
كبگانيان خاطر نشان كرد: با انعقاد تفاهمنامه بين « ISC» و پايگاه اسكوپوس سعي داريم از اين دريچه علمي كه بر تمام دنيا باز است، استفاده كنيم. به طوري كه هم كشورهاي غربي بتوانند از توليدات علمي كشورهاي اسلامي بهره ببرند و هم ما بتوانيم از تجارب كشورهاي صنعتي استفاده كنيم.
كبگانيان با تاكيد بر رشد بيسابقه علمي ايران گفت: شيب رشد توليدات علمي ايران نسبت به ساير كشورها بسيار بالاست، البته از نظر مقدار توليدات علمي از كشورهاي ديگر عقب هستيم كه بايد ساختارها در اين زمينه اصلاح شود كه يكي از مهمترين اقداماتي كه در سالهاي اخير در اين زمينه انجام شده تاسيس پايگاه « ISC» است كه به دنبال رفع نواقص و ارتقاي روزافزون آن نيز هستيم.
١١:٤٤ ٢٣/٠٢/١٣٨٨