با هدف كمك به صنعت معدن كشور
سيستم آشكارساز ناخن شاول در جهاد دانشگاهي طراحي ميشود
سيستم آشكار ساز ناخن شاول با قابليت پيشگيري از آسيب به تجهيزات حفاري و فرآوري مواد معدني به همت محققان مركز خدمات تخصصي برق و الكترونيك جهاد دانشگاهي واحد تهران طراحي ميشود.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد تهران ، حسن فرخنده، مسوول اين طرح گفت: اين سيستم داراي يك دوربين حساس و مقاوم در برابر لرزش بوده كه ناخنهاي شاول را شناسايي كرده و اطلاعات لازم را توسط كابلهاي محافظت شده به سيستم پردازش اطلاعات ارسال ميكند.
وي ادامه داد: سيستم پردازش اطلاعات كه نوعي رايانه صنعتي مقاوم در شرايط سخت صنعتي معدني مي باشد، تصوير باكت و ناخنهاي آن را به صورت لحظهيي بر روي مانيتور صنعتي تعبيه شده داخل كابين كه داخل كليدهاي لمسي است نمايش مي دهد.
فرخنده درباره اهداف و ضرورتهاي اجراي طرح گفت: دستگاههاي شاول از جمله تجهيزاتي هستند كه در عمليات حفاري معادن و در فرآيند توليد استفاده ميشوند. اين دستگاه داراي باكتي است كه توسط ناخنهايي كه در لبه آن قرار دارد عمليات برداشت و بارگذاري را روي تجهيزات حمل كننده بار انجام مي دهد (انواع تراكها و ...) افتادن يا شكستن ناخن و عدم تفكيك به موقع آن از سنگ آهن برداشت شده باعث انتقال آن به درون سنگ شكن مي شود. ناخن شكسته شده به دليل سختي زياد درون سنگ شكن گير مي كند و از آنجا كه عمليات خارج كردن آن گاهي مشكل و وقت گير است و نياز به توقف چرخه توليد دارد، سيستم BTDS امكان تشخيص و شناسايي ناخن شكسته را قبل از ورود به سنگ شكن فراهم ميكند.
٠٩:٠٨ ٢٤/٠٣/١٣٨٨