٠٢:١٨ ٠٢/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
سد محققان ايراني در برابر تهديدات امنيتي حوزه IT!
روش جديد پنهان نگاري سيگنال‌هاي مالتي مديا در كشور ابداع شد
پژوهشگران دانشگاه صنعتي شريف با استفاده از روش هاي نوين مخابراتي موفق به طراحي و ساخت سيستم هاي پنهان‌نگاري بسيار مقاوم و امن براي سيگنال هاي مالتي مديا شدند.
به گزارش سرويس پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، مهندس اخايي، پژوهشگر دانشگاه صنعتي شريف و مجري طرح گفت: با اين روش امکان دسترسي به امنيت بالاتري در زمينه داده ها و شبکه هاي مخابراتي فراهم شده است که مي‌تواند کشور را در زمينه تهديدات امنيتي در حوزه فن‌آوري اطلاعات مصون بدارد.
وي افزود: پيش از اين پنهان نگاري در فايل هاي صوتي و تصويري ممکن شده بود، اما در اين پژوهش اين کار با مقاومت بيشتر و امنيت بالاتر ميسر شده است. در واقع اطلاعات نهان شده به کمک روشهاي پيشنهادي با به روزترين سيستمهاي نهان‌يابي (تحليل نهان نگاره) در جهان نيز قابل آشکارسازي نيستند.
اين پژوهشگر دانشگاه صنعتي شريف ادامه داد: در نهان نگاري هرگونه نشانه اي از پيام مخفي مي شود تا امکان دسترسي براي ديگران ممکن نباشد.
وي به کاربردهاي وسيع اين روش اشاره کرد و اظهار داشت: اين روش در امور تجاري مانند حفظ حقوق مولف، در رسانه ها براي حفظ مالکيت رسانه اي و در احراز هويت هم چون جلوگيري از جعل گذرنامه ها کاربرد دارد، ضمن اين که در امور نظامي هم به منظور اختفاي اطلاعات قابل استفاده است.
مهندس اخايي خاطرنشان کرد: تلاش در جهت شناسايي و کشف سيگنال هاي نهان شده، فاز بعدي اين تحقيقات را شامل مي شود که در حال انجام است.
گفتني است نتايج حاصل از اين پژوهش در ژورنال هاي معتبر بين المللي هم چون: IEEE Trans. on Image Processing ، IEEE Trans. on Multimedia، IEEE Trans on Information Forensics and Security و IEEE Trans. on Audio, Speech, and Language Processing منتشر شده است.
١٤:٥٤ ٠٣/٠٤/١٣٨٨
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد