١٩:٣٩ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
آيت‌ا... العظمي فاضل لنكراني:
اگر رشد علمي نباشد جامعه شيعه در مخاطره جدي است

اعضاي ستاد برگزاري طرح استاني آموزش مديريت و سازمان از ديدگاه نهج البلاغه با آيت‌الله العظمي فاضل لنكراني مولف كتاب آيين كشور‌داري از ديدگاه امام علي(ع) ديدار و گزارشي از روند برگزاري اين طرح در سطح مديران، دانشگاهيان و طلاب استان‌ همدان به محضر ايشان ارائه كردند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين ديدار كه رييس، معاون و اعضاي معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي همدان و جمعي از روسا و مسوولان فرهنگي دانشگاه‌ها و حوزه علميه همدان حضور داشتند آيت‌الله العظمي فاضل لنكراني در سخناني به تشريح شرايط و نياز‌هاي امروز جامعه اسلامي پرداختند.
وي خطاب به دست اندركاران طرح آموزش مديريت اسلامي تصريح كرد: اين عهدنامه دستور‌العمل اميرالمومنين (ع) به مالك اشتر به عنوان دستورالعملي براي هر زمان و هر مكان است. امير المومنين (ع) در نگارش اين عهدنامه مي‌دانستند كه مالك به شهادت مي‌رسد اما اين عهدنامه را به عنوان يك دستور‌العمل كلي نه فقط براي مالك اشتر بلكه براي تمام دوران و براي هر زمان صادر كردند. زمان ما هم از آن زمان‌هاست كه بايد از اين دستور‌العمل خيلي استفاده كنيم لذا زحمات برادران جهاد دانشگاهي استان همدان تشكر مي‌كنم كه در نشر اين عهد نامه به مديران مسوول نقش دارند و اميدوارم خداوند به همه آنها اجر دنيا و آخرت عطا فرمايند.
فاضل لنكراني افزود: چه عزيزان اهل علم و چه آقاياني كه در رابطه با جهاد دانشگاهي مشغول فعاليت و تبليغات ديني و شيعي هستند بدانند شراط زمان ما بسيار اقتضا مي‌كند هر قدمي و هر روزي بتوانيم پيش برويم و پيشرفت داشته باشيم براي اينكه مي‌دانيم و آشنا هستيم الان شيعه هم از لحاظ سياست‌هاي استكبار جهاني و هم از نظر آنهايي كه اسلام را به خودشان منتسب مي‌كنند ولي در واقع شايد از عنوان اسلام هم به يك معنا بهره‌برداري نبرده باشند شيعيان از دست اين دو فرقه بسيار ناراحتند.
وي تصريح كرد:‌ امروز بر اهل علم به تمام معنا بيش از سابق فرض است و لازم است كه از نظر علمي خودش را به مقام بالا برساند تا بتواند از شعيه حمايت كند و بدانيد كه در اين مساله حمايت از شيعه غير از اهل علم، غير از روحانيت و شما برادران جهادي كسي از شيعه حمايت نمي‌كند.الان شما وضع عراق،‌افغانستان و جاهاي ديگر را مي‌بينيد آشوب‌هايي كه در مملكت ما اينها ايجاد مي‌كنند را هم ملاحظه مي‌كنيد اين‌ها همه كاشف از اين معناست كه شيعه از نظر مظلوميت به نقطه بسيار حساس رسيده نقطه‌اي كه ديگر قابل چشم پوشي نيست.
فاضل لنكراني گفت: اينجا بايد هر كس قدرت دارد و امكاني دارد از آن استفاده كند و اگر استفاده نكند جدا در محضر خداوند مسوول است.
وي با اشاره به حاضر و ناظر بودن ذات مقدس حضرت ولي عصر (عج) در تمام شئون جامعه اسلامي و قدرت منعبث از قدرت الهي ايشان اظهار داشت: اين نبايد رفع تكلف از ما كند. هر كدام از ما يك شرايط و مسووليت‌هايي داريم كه بايد دنبال اين مسووليت‌ها برويم؛ ما بايد به مسووليت خودمان عمل كنيم. مسووليت اهل علم در درجه اول اين است كه هر روز رشد علمي را بالاتر ببرد. نبايد بگوييد من يك نفر هستم يا برادران جهاد دانشگاهي نبايد فكر كنند كه ما يك نفر هستيم و يك نفر چه كار مي‌تواند پيش ببرد مخصوصا در زمان ما، آنها كه شخصيت امام (ره) را درك كرده‌اند مي‌دانند كه امام يك طلبه‌اي بيش نبود كه با هيچ سياستي هم ارتباط نداشت و با هيچ ثروتمندي هم مرتبط نبود؛ با هيچ قدرتي هم ارتباط نداشت ايشان به تنهايي قيام كرد و در شرايطي كه جدا استكبار جهاني را به زانو درآوردند، اين انقلاب بر شرق و غرب عالم سايه افكند. اين بهترين سرمشق است كه هيچ كسي نبايد در انجام مسووليتي كه به او محول شده نمي‌تواند كوتاهي كند.
وي با بيان اين كه اگر رشد علمي نباشد مساله شيعه در مخاطره است، گفت: شعيه را بايد حفظ كرد و حافظ شيعه جز شما نيستيد؛ چه اهل علم و دانش و چه برادران جهاد دانشگاهي وگرنه ديگران نمي‌آيند به جاي ما حمايت از شيعه كنند.
جوادي آملي نيز در ‌اعضاي ستاد برگزاري طرح استاني مديريت و سازمان از ديدگاه نهج البلاغه تصريح كرد: در دنباله رو بودن هيچ كمالي نيست بكوشيد امام ديگران باشيد.
وي، با تقدير از حركت و ابتكار شايسته‌ي برگزار كنندگان اين طرح گفت: وظيفه همه ما اين است كه به نظام اسلامي خدمت كنيم تا خودمان و ديگران را به مقصد برسانيم. ‌دنباله‌رو بودن كمال نيست در كنار سفره‌ي كسي ديگر نشستن كمال نيست، دست بگير داشتن هنر نيست. بايد تا مي‌توانيد دست بده داشته باشيد.
جوادي آملي تصريح كرد: اگر كاري كنيم كه علما و انسان‌هاي پاك به دنبال ما باشند نعمت است؛ اين را از خدا طلب كنيد. اگر خود را بزرگ ببينيم هنر نكرده‌ايم. آدم برگ خود را بزرگ نمي‌بيند. كبير بودن خوب است اما تكبر غلط است.
در آغاز اين ديدار‌ها اكبر اسدي معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي همدان و دبير طرح استاني آموزش مديريت و سازمان از ديدگاه نهج البلاغه جزئيات برگزاري اين طرح را به عنوان آموزش اصول مديريت اسلامي در سطح 8 هزار نفر از مديران ادارات،‌ فرماندهان نظامي و انتظامي و دانشجويان و طلاب استان همدان تشريح كرد.م/د

١٨:١٦ ١٤/١٢/١٣٨٤
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد