دبير همايش آيندهپژوهشي، فن آوري و چشم انداز توسعه:
آيندهپژوهي براي طراحي نقشه راه سند چشمانداز توسعه ضروري است
دبير همايش آيندهپژوهشي، فن آوري و چشم انداز توسعه، بر ضرورت توجه به آيندهپژوهي براي طراحي نقشه راه و تصميمسازي در راستاي تحقق سند چشمانداز توسعه تاكيد كرد.
به گزارش خبرنگار «علمي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر محسن بهرامي، دبير همايش آيندهپژوهشي، فن آوري و چشم انداز توسعه در جمع خبرنگاران با اشاره به سند چشم انداز توسعه اظهار داشت: به كارگيري روشهاي آينده پژوهي در طراحي نقشه راه و اتخاذ تصميم مناسب براي تحقق اين سند اهميتي ويژه دارد، تا هم اهداف سند چشم انداز عيني شوند و هم گامهاي بعد از تحقق سند چشم انداز به سادگي شناسايي و معرفي شوند.
وي خاطرنشان كرد: با برپايي همايش آينده پژوهي، فنآوري و چشم انداز توسعه در خرداد ماه 85 قصد داريم تا ضمن معرفي روشهاي آينده پژوهي، زواياي مختلف سند چشم انداز را شناسايي و در سطح بنگاهي، سازماني، ملي و بينالمللي بررسي كنيم.
دكتر بهرامي، همكاري نهادهاي دانشگاهي، پژوهشي، صنعتي و اجرايي را در اين همايش بسيار با اهميت عنوان كرد و افزود: علاوه بر ابراز نظرات مختلف از سوي اين نهادها به برنامههاي در دست تدوين براي حركت و نيل به اهداف سند و روشهاي نظارت و پيگيري نيز پرداخته ميشود. ارائه كارگاههاي آموزشي و پژوهشي و ميزگردهاي تخصصي نيز راهكارهاي با ارزشي در معرفي روشهاي آيندهپژوهي و تجربيات موجود در اين زمينه است.
وي در ادامه از آينده پژوهي، به عنوان مطالعه مجموعهاي از روشها نام برد كه براي شناخت نظامند، آينده، عوامل شكل دهنده و نتايج به دست آمده و در نتيجه اتخاذ تصميمهاي مناسب به كار ميآيد.
به گزارش ايسنا، دبير همايش آينده پژوهي، فن آوري و چشم انداز توسعه، روشها و مباحث آينده پژوهي، فنآوريهاي نو و نوپديد و سند چشمانداز توسعه، راهبردها و چالشهاي آن را از محورهاي اين همايش عنوان كرد و اظهار داشت: در طول برگزاري اين همايش - دوم و سوم خرداد ماه 85 -نمايشگاهي جانبي براي ارائه دستاوردهاي علمي و فني سازمانها و شركتهاي فعال برپا خواهد شد كه اين نمايشگاه فضايي مناسب براي تبادل نظر با مسئولان اجرايي كشور خواهد بود.
١٦:١٦ ١٥/١٢/١٣٨٤