دوازدهيمن كنگره باروري و ناباروي ايران گشايش يافت
دوازدهيمن كنگره باروري و ناباروي، توسط انجمن باروري و ناباروري ايران و با همكاري سازمان نظام پزشكي كشور امروز(پنجشنبه) در سالن همايش هاي رازي آغاز به كار كرد.
دكتر "محمدرضا نوروزي" دبير علمي دوازدهمين كنگره باروي و ناباروري ايران در مراسم آغاز به كار اين كنگره، گفت: سالانه حدود ۱۰۰هزار زوج نابارور به جمعيت نابارور كشور اضافه ميشود كه حدود ۹۰درصد آنها با روش هاي مختلف دارويي، جراحي و درمانهاي كمك باروري صاحب فرزند ميشوند.
وي افزود:روشهاي نوين درمان ناباروري و درمانهاي كمك باروري از جمله IUI ،IVFو ميكرواينجكشن روشهاي نوين درمان ناباروري هستند كه تحت عنوان روشهاي ARTناميده ميشوند.
دكتر نوروزي، با بيان اينكه آمار ارايه شده از ميزان شيوع ناباروري بيانگر افزايش شيوع اين بيماري در كشور است، افزود: حل مشكل اين بيماران و درمان آنها هزينههاي زيادي را به دنبال دارد كه نياز به حمايت بيمه ها در اين زمنيه وجود دارد.
وي، با بيان اينكه ناباروري نقش بسزايي در تداوم زندگي افراد دارد، افزود: بيمهها نبايد با اين رويكرد كه درمان ناباروري درماني لوكس است از پوشش دادن اين بيماران خودداري كنند.
دكتر نوروزي، اظهارداشت: ما معتقد به تحول در درمان ناباروي هستيم و اين تحول نيازمند اين است كه درمان ناباروي از حالت لوكس و تجملي بودن آن خارج شود و به عنوان يك بيماري در اولويت قرار گيرد.
وي با بيان اينكه به كارگيري روشهاي نوين درمان ناباروري از جمله اهداي جنين ، اهداي تخمك و اهداي اسپرم مشكلات مختلفي را ممكن است به دنبال داشته باشد، افزود: در اين خصوص مراكز تحت عنوان مراكز ثبت اطلاعات بايستي ايجاد شود.
دبير علمي دوازدهمين كنگره باروري و ناباروي، اضافه كرد: بهترين مكان براي ثبت اين اطلاعات انجمن تخصصي باروري و ناباروري با كمك سازمانهاي غيردولتي و از جمله نظام پزشكي كشور است.
وي، با بيان اينكه هماكنون، حدود ۴۰مركز درمان ناباروري در كل كشور در حال فعاليت هستند، افزود: نكتهاي كه در اين مورد بايد مورد توجه قرار گيرد، طبقهبندي و درجه بندي كيفي اين مراكز است.
دبير علمي دوازدهمين كنگره باروري و ناباروي ايران، اظهار داشت: از موضوعات مورد بررسي دراين كنگره ناباروري زنان و روشهاي نوين درماني، آندرولوژي و روشهاي نوين در درمان ناباروي مردان، جنين شناسي و آزمايشگاه ،ARTمسايل شرعي و حقوقي ناباروي و تازههاي علم توليد مثل است.
دكتر نوروزي، اضافه كرد: يكي از محورها و موضوعات مهم مورد بررسي در اين كنگره سلولهاي بنيادي و نقش آنها در درمان ناباروري است كه بصورت پانلهاي علمي طي دو روز برپايي كنگره به آن پرداخته خواهد شد.
وي گفت:حدود ۱۰۰مقاله به دوازدهمين كنگره باروري و ناباروري ايران ارايه شده كه از بين آنها ۵۰مقاله بصورت سخنراني ارايه ميشود.
اين كنگره داراي امتياز بازآموزي مداوم است و آخرين اطلاعات مربوط به علم توليد مثل ،باروري و نابارري را به پزشكان عمومي ،متخصصان زنان و زايمان اورولوژيست ها،گروههاي علوم آزمايشگاهي،ژنتيك و ماماها ارايه مي شود.
دوازدهمين كنگره باروي و ناباروي به همت انجمن علمي تخصصي باروي و ناباروي ايران، پژوهشكده رويان و با همكاري سازمان نظام پزشكي كشور ۱۸و ۱۹اسفند ماه در سالن همايشهاي رازي تهران، برپا است.
١٤:٣١ ١٨/١٢/١٣٨٤