شناسايي نخبگان از اولويتهاي كاري حوزههاي علميه قم است
مدير حوزه علميه قم گفت: شناسايي نخبگان در حوزههاي علميه از اولويت هاي كاري مركز مديريت حوزه ميباشد.
به گزارشروز يكشنبه سايت خبري رسا، حجتالاسلام والمسلمين" سيد هاشم حسيني بوشهري" در ديدار با قائم مقام بنياد ملي نخبگان كشورافزود: در اين راستا نخبگان حوزوي (از سوي حوزهعلميه) مورد آموزش و تربيت ويژه قرار ميگيرند.
وي بيانداشت: توليد علم و جنبش نرم افزاري ازگذشتههاي دور جزء ويژگيهاي حوزههاي علميه بوده و كار حوزه دراين زمينه توليد موضوعات نوين علمي مي باشد.
وي ازشناسايي وتكميل بانك اطلاعات نخبگان حوزه، توسط دفترمقام معظمرهبري خبر داد و اضافه كرد: لازم است تا بنياد ملي نخبگان در اين زمينه توجه و اهتمام ويژهاي نسبت به اين مجموعه داشته باشد.
حسيني بوشهري اضافه كرد: مركزمديريت حوزه علميه ۱۰انجمن علمي متشكل از ۱۰تا ۱۵نفر محقق و صاحب نظر دارد كه اين انجمنها در جلسات خود با دعوت از صاحبان ديدگاهها به توليد علم و نظريه ميپردازند.
وي، دستيابي دانشمندان ايراني را به علوم روز مانند دستيابي به انرژي هستهاي و سلولهاي بنيادينرا از مصاديق توليدعلم در كشور برشمرد و افزود:
امروز انديشمندان منتظر آشنايي با آموزههاي اسلام و نظامهاي تربيتي، سياسي ،اقتصادي، فرهنگي و مانند آن در حكومت اسلامي هستند.
وي استقلال درتوليد علم را موجب خودكفايي كشور دانست وافزود: عدمدستيابي به علم باعث ميشود تا غرب با استفاده از تكنولوژي فرهنگ خود را نيز به ما تحميل كند.
"آيتالله جعفر سبحاني" يكي از اساتيد برجسته حوزهعلميه قم نيز در ديدار با قائم مقام بنياد ملي نخبگان كشور گفت: سعادت جامعه در كسب علم وايمان است، علم جامعه را به جلو رانده و ايمان ، علم را رهبري ميكند.
وي بيان داشت: شناسايي استعدادهاي درخشان، تقويت نخبگان وجذب نخبگان در خارج كشور پيشرفت علمي را به دنبال دارد.
اين استاد حوزه بيانداشت: تقويت روحيهايمان و خودباوري در جوانان عاملي موثر در تربيت نخبگان است كه بايد اين گروه را از جريانات سياسي حفظ كرد.م/د
١٨:١٦ ٢١/١٢/١٣٨٤