٠٢:٠٨ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
رييس انجمنISPها:
مخالفتي با ماهيت نظام صنفي رايانه‌يي نداريم

ما مخالفتي با ماهيت نظام صنفي رايانه اي نداريم، ولي به راه و روش اتخاذ شده توسط گردانندگان آن معترضيم.
«مسعود رياضيات» درگفت‌وگو با خبرنگارسرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران
(ايسنا) اظهار داشت: نظام صنفي رايانه‌يي در تعقيب قانون حفظ حقوق پديدآورندگان نرم افزار بوجود آمده ولي متأسفانه اکنون اين نظام ازهدف اصلي خود دورشده و به جاي تمرکز به حقوق توليدکنندگان نرم افزار، به دخالت در امور انجمن‌ها و اتحاديه‌ها وموازي کاري با آن‌ها پرداخته است.
وي با بيان اينكه اصولا ماهيت فعاليت نظام با ماهيت فعاليت انجمن‌ها و اتحاديه‌ها متفاوت است،تصريح كرد: براي اثبات اين موضوع مي‌توان تعريف لغت نظام را از موتورهاي جستجوي اينترنتي استخراج نموده و با تعريف لغت‌ انجمن و اتحاديه Unions Associations مقايسه کرد و تفاوت معناي اين دو كاملا محسوس است، به عنوان مثال با وجود نظام پزشکي، انجمن‌ها و اتحاديه‌هاي مربوط به جراحان ، دندانپزشکان نيز فعاليت مشغول هستند.
وي ادامه داد: نظام به قانونمندسازي و نظم و نسق بخشيدن به فعاليت‌هاي حرفه‌اي و حفظ حقوق مصرف‌کنندگان مي‌پردازد، در حالي‌که اتحاديه‌ها در جهت حفظ منافع صاحبان حرفه و شرکت‌ها و سازمان‌هاي توليدي و خدماتي فعاليت دارند.
رييس انجمن صنفي كارفرمايان شبكه‌هاي اينترنتي عنوان كرد: مديران نظام صنفي‌هاي مختلف بايد سعي كنند تا از تخصص همه انجمن‌ها و اتحاديه‌ها و تشکل‌هاي ذيربط بهره بگيرند نه با اقدام به موازي کاري با آن‌ها سعي در ادغام كردن آن‌ها كند تا باعث ايجاد يك نوع انحصار طلبي در صنف شود.
رياضيات در ادامه خاطر نشان كرد: اشکالاتي در آئين‌نامه نظام صنفي رايانه‌اي وجود دارد که بايد به بحث و بررسي کارشناسي گذاشته شود تا شك و سوءتفاهمات در اين زمينه از بين برود.
وي با اشاره تشكيل شدن مجمع تشکل‌هاي فن‌آوري اطلاعات و ماهيت آن، گفت: اخيرا در اتاق بازرگاني و صنايع و معادن ايران اين تشكل اعلام موجوديت كرده و در آن انواع انجمن‌ها و اتحاديه‌هاي تخصصي IT اعم از نرم افزار، سخت افزار، توليد، توزيع، آموزش و شبکه وجود دارد و هرکدام از اين تشکل‌ها ضمن حفظ موجوديت خود و ادامه فعاليت‌هاي تخصصي ويژه، به همکاري با يکديگر پرداخته و مسائل کلان و اهداف عمومي صنعت IT را پيگيري خواهند نمود . وي تاكيد كرد: اين مجمع تقريبا تمامي ابعاد و زواياي صنعت IT را در بر مي‌گيرد و سعي خواهد نمود که راهکارها و روش‌هاي مناسبي را براي پيشرفت صنعت IT در مملکت ارائه نمايد و در تعيين سياست‌هاي کلي اين صنعت و تدوين آئين‌نامه‌ها و رويه هاي اجرائي به عنوان يک بازوي مشورتي شوراي عالي فنآوري اطلاعات و ساير ارگان‌هاي دولتي ذيربط عمل نمايد.

١٠:٠٥ ٢٧/١٢/١٣٨٤
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد