٠٠:٥٥ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
رييس پيشين سازمان سنجش در مراسم توديع خود:
تحقق ظرفيت 700 هزار نفري پذيرش دانشجو در كشور

رييس پيشين سازمان سنجش آموزش كشور در مراسم توديع خود با اعلام آمادگي سازمان براي مشاركت در برگزاري انتخابات الكترونيك در كشور است، گفت: تنها جايي كه تغييرات مد نظر سازمان اعمال نشد، كنكور سراسري بوده است.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران، دكتر حسين رحيمي، مهمترين تغيير مدنظر سازمان سنجش را دو بخشي كردن كنكور دانست و گفت:‌ اگر مجوز دو مرحله‌اي كردن كنكور به سازمان ارايه مي‌شد هم اكنون وضع كنكور طور ديگري بود، البته در حال حاضر لايحه كنكور در حال تصويب و بررسي است كه طي آن تغييراتي در جهت اصلاح و اكمال كنكور ايجاد خواهد شد.
وي هيچ نهادي جز سازمان سنجش را متولي اين تغييرات ندانست و گفت: دو مرحله‌اي كردن كنكور مقدمه خوبي براي ايجاد تغييرات و اصلاح آزمون سراسري به شمار مي‌رود.
وي سنجش علمي و ارزشيابي آموزشي را از مهمترين رسالت‌هاي سازمان عنوان و تصريح كرد‍: ارزشيابي آموزشي كار جديديست كه از سه سال پيش با همكاري تيمي مجرب در سازمان سنجش آغاز شده و با توجه به افزايش كميت آموزش عالي و ايجاد مراكز متعدد آموزش عالي در كشور، تعبيه يك نظام تضمين كيفيت در اين راستا ضروريست.
وي با بيان اينكه آموزش عالي از يك آرزو به يك امكان تبديل شده است، اظهار كرد: در حال حاضر 700 هزار نفر ظرفيت پذيرش دانشجو در كشور محقق شده است، اين در حاليست كه حدود دوميليون و 200 هزار نفر داوطلب پذيرش در دانشگاه‌ها هستند، البته از بين تعداد داوطلبان كنكور حدود 20 درصد بدون مطالعه قبلي و حضور موثر در جلسه كنكور شركت مي‌كنند.
وي همچنين در سخناني درباره وضعيت ابتدايي سازمان سنجش در سال 1368 و در زمان قبول مسؤوليت، اظهار كرد: سازمان سنجش در آن زمان دو نقطه قوت يعني اساسنامه سازمان و همچنين پرسنلي مجرب و با پشتكار داشت و در عين حال ضعف‌هايي نيز از جمله امكانات و فضاي محدود‏ جود داشت.
رييس پيشين سازمان سنجش با اشاره به همت مسؤولان سازمان براي ايجاد تغييرات و بهبود شرايط، اظهار كرد:‌ تجهيز ابزار، بازسازي و ساماندهي نيروي انساني و اصلاح روشها همزمان با برگزاري آزمونها برخي از اقدامات بود، همچنين با معطوف كردن مجموعه درون‌گرا به برون‌گرا گامهاي بلندي در جهت اصلاح و ساماندهي كنكور برداشته شد.
وي با بيان اينكه هيچ سالي سازمان سنجش توسعه يافته تر از سال گذشته نبود، گفت:‌ هم اكنون سازمان سنجش از نظر فضاي فيزيكي مشكلي ندارد و هر آنچه در اختيار داشته با توسعه و گسترش در جهت بهبود پيش رفته است.
وي با بيان اينكه هم اكنون سازمان سنجش در ميان مردم و به خصوص دانشجويان از اعتبار بالايي برخوردار است، گفت: البته گلايه‌هايي نيز از اين سازمان وجود دارد كه اغلب آنها به دليل كمبود ظرفيت پذيرش در دانشگاه‌ها و در نهايت نارضايتي داوطلباني است كه براي ورود به آموزش عالي پذيرش نمي‌شوند.
دكتر رحيمي افزود: اعتماد سازمان سنجش از مرزهاي جغرافيايي نيز فراتر رفته است به عنوان مثال موسسه زبان ETS پس از برگزاري يك جلسه با مسؤولان سازمان سنجش به اين سازمان اعتماد مطلق داشته و برگزاري بخشي از آزمونهاي آن را به سازمان سنجش واگذار كرده است.
رييس پيشين سازمان سنجش با بيان اينكه وزارتخانه‌اي موفق است كه ماموريت‌هاي اصلي خود را در قالب سازمان‌هاي فعال‏، قوي و توسعه يافته عمل كند، اظهار كرد: سازمان سنجش در اين مدت سعي كرده در اجراي برنامه‌هاي خود حق كسي را تضييع نكند و با رعايت حقوق كليه داوطلبان در جهت اصلاح امور گام بر دارد و همچنين برنامه‌هايي نيز در راستاي تضمين سلامت آزمون‌هاي سراسري اجرا كرده است.

١٤:٤٦ ١٣/٠١/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد