آينده IT كشور نامعلوم است
مهارت فناوري اطلاعات و ارتباطات در كارمندان پايين است
انجام كارهاي موازي و صرف مبالغ هنگفت در زمينه IT و عدم نظارت بر اين موارد ، آينده IT كشور را دچار ابهام كرده است.
يك كارشناس سختافزار , درگفت و گو با خبرنگار ايلنا , با اشاره به مطلب فوق ، اظهار داشت: وضعيت فناوري اطلاعات و ارتباطات در ايران در حال رشد است ، ولي هنوز 10 الي 20 سال از كشورهاي پيشرفته عقبتر هستيم.
وي ، ادامه داد: البته به اين دليل كه فناوري اطلاعات و ارتباطات طيف وسيعي از تكنولوژيها و كاربردها را پوشش ميدهد , براي همه موارد نميتوان يكسان قضاوت كرد.
وي ، با اشاره به اين كه در حال حاضر در زمينه مخابرات , به خصوص مخابرات داده يا ارتباطات داده عقب هستيم و بسياري از فعاليتها هنوز به روش سنتي انجام ميشود , گفت: در حالي كه در دنيا بسترهاي ارتباطي براي تبادل داده ايجاد و مبتني بر اين بستر ارتباطي تجارت الكترونيك و دولت الكترونيك سالها است كه راهاندازي شد , هنوز در ايران شبكه جامع و يكپارچهاي براي تبادل دادهها ميان سازمانها , شعب و نهادها نداريم.
اين كارشناس سختافزار ، ضمن اظهار اميدواري نسبت به حل اين مشكل طي مدت كوتاهي ، افزود: در زمينه نرمافزار نيز با وجود گامهاي اوليهاي كه برداشته شده , هنوز عقب هستيم.
وي ، با تاكيد بر اين كه بايد نيروهاي زيادي در اين زمينه آموزش ببينند ، خاطرنشان كرد: مهارت فناوري اطلاعات و ارتباطات در ميان كارمندان پايين است.
وي ، با تاكيد بر اين كه حداقل 10 سال از اين فناوري در دنيا عقب هستيم , گفت: بايد تلاشهايي كه براي نشان دادن اهميت فناوري اطلاعات و ارتباطات در كشور انجام شده , ادامه پيدا كرده و نهاد واحدي حاكميت اين حوزه را بر عهده بگيرد.
اين كارشناس سختافزار ، با اشاره به اين كه نبايد اين موضوع به بحثهاي حزبي و درون سازماني تبديل شود , افزود: اثرات پيشرفت اين فناوري در كشور ميتواند براي همگان مفيد باشد.
وي ، در ادامه خاطرنشان كرد: افرادي كه در وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات مسووليت اين امر را بر عهده گرفتهاند بايد زيرنظر نهادهايي كه متعلق به رياست جمهوري يا سازمان مديريت و برنامهريزي است , براي اين مهم اقدام كنند.
اين كارشناس سختافزار ، در پايان تصريح كرد: متاسفانه انجام كارهاي موازي و صرف مبالغ هنگفت در زمينه IT و عدم نظارت بر اين موارد آينده IT كشور را دچار ابهام كرده است.م/د
١٠:٤٧ ١٤/٠١/١٣٨٥