عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز:
70 درصد دروس دكتراي بافتشناسي بايد عملي ارايه شود
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز گفت: سلولهاي بنيادي كه امروزه خيلي از كشورها درگير شناخت و تهيه آن هستند در ابتدا بايد توسط يك «بافت شناسي» شناخته شود.
مهين طاهريمقدم در گفتوگو با خبرنگار علمي - پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه خوزستان، اظهار داشت: بافتشناسي علمي است كه به بررسي اجزاي يك سلول، بافت و عملكرد ساختمان اين اجزاء ميپردازد.
وي افزود: همه رشتههاي علوم پزشكي هر كدام به يك شكل احتياج به بافتشناسي دارند؛ براي مثال در علم پاتولوژي، يك پاتولوژيست بايد بافت طبيعي را بشناسد و بتواند تشخيص بدهد كه در هنگام بيماريها بافت چه تغييري ميكند؛ يا در علم داروسازي بايد داروساز بافت طبيعي را بشناسد و بداند چه دارويي بر روي بافت مؤثر است و آن را ترميم ميكند.
عضو هيأت علمي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز گفت: لزوم موفقيت در علم بافتشناسي اين است كه دانشجويان در سطح دكترا در شاخههاي تخصصي تحصيل كنند و لازم است كه امكانات نيز جهت تحصيل در اين رشته فراهم شود.
طاهريمقدم در پايان با اشاره به اينكه 70 درصد دروس دوره دكتراي رشته بافتشناسي به صورت تئوري ارايه ميشود، خاطرنشان ساخت: لازم است 70 درصد دروس به صورت عملي ارايه شود تا اين رشته بتواند همان طور كه شايسته است در جهت پيشرفت جامعه مؤثر باشد.
١٣:٠٢ ١٤/٠١/١٣٨٥