٠٢:٥٢ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
دكتر رحيمي مشاور وزير علوم در كارآفريني شد

طي حكمي از سوي وزير علوم، تحقيقات و فن‌آوري، دكتر غلامحسين رحيمي معاون وزير و رييس سازمان پژوهش‌هاي علمي و صنعتي ايران با حفظ سمت به عنوان مشاور وزير در امر كارآفريني منصوب شد.
به گزارش سرويس «پژوهشي» خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ، دكتر غلامحسين رحيمي كه در اواخر اسفند سال گذشته به سمت معاون وزير علوم و رييس سازمان پژوهش‌هاي علمي و صنعتي ايران منصوب شده بود با حفظ سمت به عنوان مشاور وزير در امور كار آفريني منصوب و مسوول پي‌گيري اين امور در وزارت علوم، تحقيقات و فن‌آوري و دانشگاه‌هاي تحت پوشش و نظارت اين وزارتخانه شد.
در حكم وزير علوم آمده است: كارآفريني به مثابه موتور محرك اقتصادي، يكي از نياز‌هاي جدي جامعه ايران است. بهره‌وري پايين نيروي كار موجود از يك سو و انبوه جوانان جوياي كار از سوي ديگر به ترويج فرهنگ كارآفريني در همه ابعاد تاكيد مي‌ورزد.
اين حكم تصريح مي‌كند كه ضروري است كه مراكز كارآفريني موجود تقويت و در دانشگاه‌هايي كه فاقد اين مركز هستند، اين نهاد ارزشمند ايجاد شود.
وزير علوم در اين حكم با اشاره به اين كه ارتباط تنگاتنگ مراكز كارآفريني با مراكز رشد و پارك‌هاي علم و فن‌آوري و ديگر موسسات و وزارتخانه‌هاي ذي‌ربط، مي‌تواند حلقه واسط بين دانشگاه و جامعه را در تمام ابعاد تكميل كند، آورده است: لازم است با همكاري تمامي معاونان و مشاوران وزارت و روساي دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي و پژوهشي، برنامه‌هايي تدوين و به مورد اجرا گذاشته شود تا به دانشجويان رشته‌هاي مختلف همراه با دوره‌ها و برنامه هاي آموزشي خود، چارچوبي اصولي براي درك فرايند كارآفريني ارايه دهد.
وي يادآور شده است: نتيجه اجراي برنامه‌هاي كارآفريني در دانشگاه‌ها بايد دانش آموختگاني باشد كه افزون بر داشتن ويژگي‌هاي دانش و توانايي مديريت، خلاقيت و نوآوري، شناخت فرصت‌هاي اقتصادي و آشنايي كافي با اوضاع بازار كار و نياز هاي آن به اين باور كه « من مي‌توانم كار موجود را متحول و يا كار جديدي را شروع كنم» رسيده باشند.
گفتني است، طرح توسعه كارآفريني در دانشگاه‌ها ( كاراد) به منظور ترويج، پژوهش و پرورش كارآفرينان توسعه كشور به طور رسمي از سه سال پيش در سازمان سنجش كشور به اجرا در آمده است.
از جمله برنامه‌هاي دبيرخانه كاراد برنامه‌ريزي محتواي، آموزشي، تربيت استادان، آموزش كارآفرينان، ارايه آموزش‌هاي كارآفريني، شناسايي و تشويق كارآفرينان برگزيده سال، بستر سازي و حمايت‌هاي مالي و اطلاعاتي مناسب در جهت راه‌اندازي فعاليت‌هاي كارافريني دانشجويان است.
از ديگر برنامه هاي اين طرح كمك به ايجاد پارك‌هاي علمي و انكوباتورها در دانشگاه‌ها و انتقال دانش و دستاورد‌هاي تحقيقات مرتبط با كارآفريني از خارج به داخل كشور و كمك به رفع موانع و محدوديت‌هاي قانوني، فرهنگي، سياسي و مالي توسعه كارآفريني است.م/د

١٨:٠١ ١٤/٠١/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد