يك محقق و پژوهشگر فناوري اطلاعات:
براي ضابطهمند كردن محيط مجازي بايد چارچوب قانوني تعريف شود
يك محقق و پژوهشگر فناوري اطلاعات گفت: با توجه به وجود بسترهاي مختلف فرهنگي و اقتصادي در اينترنت معمولا براي ضابطهمند كردن آن بايد چارچوب قانوني تعريف شود.
گلزاري در گفتوگو با خبرنگار سرويس نگاهي به وبلاگهاي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با اشاره به بحث قانونمند كردن محيط مجازي (اينترنت) و وبلاگها گفت: اين كار در بسياري از كشورها اتفاق افتاده و در آن كشورها براي اين حوزه قوانيني تدوين شده كه اين موضوع تبعات مثبتي را نيز به همراه داشته است.
وي با تاكيد بر ضرورت تدوين قانون براي اين حوزه گفت: به نظر ميرسد براي تدوين اين قانون سازمانهاي ارايه دهنده اين خدمات بايد وارد شوند و طبيعي است براي اين كار بايد مخاطب شناسي شده و براي هر حوزهاي از اينترنت شناسنامه و در واقع ماهيتي تعريف شود تا بر اساس آن خدمات تخصصيتري ارايه شود.
وي دربارهي مزاياي تدوين قانون براي اينترنت گفت: بايد گروههاي مختلف مباحثه و فعالان اين حوزه دور هم جمع شده و تالارهاي گفت وگويي به اين منظور تشكيل دهند، كه اين موضوع طبيعتا فوايد زيادي در پي خواهد داشت.
به اعتقاد اين محقق و پژوهشگر فناوري اطلاعات، اگر براي اين حوزه قانوني تدوين نشود اين حوزه دستخوش يكسري منافعي قرار ميگيرد كه نه تنها پيامدهاي مثبتي نخواهد داشت، بلكه موجب بروز مشكلاتي نيز خواهد شد.
گلزاري معتقد است: به دنبال ماهيت دادن به گروههاي مجازي و ايجاد ساختار مشخص همپوشاني روي مباحث و تفكرات به وجود ميآيد و از آنها خلاقيتها و تفكرات جديدي ايجاد ميشود كه اين خلاقيتها در ساختاري معين پيامدهاي مثبتي را به همراه داشته باشند.
١٠:١٨ ١٥/٠١/١٣٨٥