٠٥:٥٧ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
طرح بسيج واكسيناسيون تكميلي فلج‌اطفال در شرق كشور از پس فردا اجرامي‌شود

اجراي طرح بسيج واكسيناسيون تكميلي فلج‌اطفال در مناطق شرقي كشور از روز دوشنبه (‪ ۲۱‬فروردين ماه) آغاز مي‌شود.
رييس مركز مديريت بيماري‌هاي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار اخبار اجتماعي ايرنا با اعلام اين خبر افزود:
اين طرح در راستاي ريشه‌كني فلج اطفال در كل جهان اجرا مي‌شود.
دكتر "محمد مهدي گويا" اظهارداشت: هر چند نزديك به شش سال است كه بيماري فلج اطفال در كشور نداريم ولي در دنيا، وضعيت اينگونه نيست.
وي، در ادامه با اشاره به‌اينكه هم‌اكنون، چهار كشور، در دنيا با مشكل فلج‌اطفال مواجه بوده و نتوانسته‌اند به طور جدي آن را كنترل كنند ، گفت:
افغانستان و پاكستان جزو اين چهار كشور محسوب مي‌شوند و با مشكل فلج اطفال مواجه هستند.
گويا گفت: از سوي ديگر ‪ ۱۴‬كشور ديگر نيز كه سالها بود فلج اطفال نداشتند، طي دو سال گذشته، اين بيماري در آن كشورها ديده‌شده كه بيشترين موارد آن به كشورهاي يمن و اندونزي مربوط مي‌شود.
وي، تاكيد كرد: وزارت بهداشت تلاش مي‌كند تا اگر يك مورد از اين بيماري وارد كشور شود، مانع از ابتلاي كودكان كشورمان شود.
وي، گفت: همه ساله طرح واكسيناسيون تكميلي فلج اطفال در مناطق هم مرز با كشورهاي افغانستان و پاكستان و مناطقي كه ساكنان اين دو كشور تردد بيشتري داشته و آن مناطق سطح ايمني مناسبي ندارند، انجام مي‌شود.
گويا، در ادامه گفت: مرحله نخست اين عمليات براي كل كودكان زير پنج سال در استان سيستان و بلوچستان، هرمزگان، كودكان شهرستان‌هاي جيرفت، بم، كهنوج، منوجان و عنبرآباد در استان كرمان ، كل استان خراسان جنوبي و شهرستان‌هاي تايباد، خواف و تربت جام از خراسان رضوي به صورت قطره خوراكي از ‪ ۲۱‬تا ‪ ۲۴‬فروردين ماه انجام مي‌شود.
رييس مركز مديريت بيماري‌هاي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت:
مرحله دوم اين طرح نيز از ‪ ۲۵‬تا ‪ ۲۸‬ارديبهشت ماه انجام مي‌شود.
وي اظهارداشت: قرار است همچنين اين طرح براي كودكان زير پنج سال مناطق زلزله‌زده استان لرستان و برخي روستاهاي كشور كه فاقد خانه بهداشت هستند، اجرا شود.
دكتر گويا، نحوه اجراي اين عمليات را در برخي مناطق به صورت خانه به خانه و در برخي از مناطق نيز به صورت مراجعه مردم به پايگاه‌هاي بهداشتي عنوان كرد.
وي گفت: پارسال بيش از يك ميليون كودك زير پنج سال در كشور نسبت به فلج اطفال واكسينه شدند كه امسال برآورد مي‌شود حدود ‪ ۲۰۰‬هزار كودك به اين تعداد اضافه شوند.
وي افزود: اين طرح شامل تمام كودكان از جمله كودكان مهاجر در ايران مي‌شود.م/د

١٨:١٦ ١٩/٠١/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد