٠٨:١٤ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
اكثر شركت‌‏هاي نرم افزاري بر مبناي انگيزه‌‏ها و علايق فني حركت مي‌‏كنند

بيشتر قراردادهاي نرم‌‏افزاري كه طرف آن‌‏ها ارگان‌‏ يا سازمان‌‏هاي دولتي باشند يك‌‏ طرفه بوده و منافع و جرايم ذكر شده در قرارداد براي دو طرف يكسان نيست.
يك كارشناس نرم‌‏افزار ، درگفت و گو با خبرنگار ايلنا ، با اشاره به مطلب فوق ، اظهار داشت: علم IT در ايران نهادينه نبوده و بايد آن را از افرادي كه در خارج از كشور آن را فراگرفته‌‏اند ، جذب كرد.
وي ، در ادامه با اشاره به اين كه دانشگاه‌‏ها سعي در نهادينه كردن اين علم دارند ، افزود: با اين وجود تاكنون تنها مباني تئوري اين علم آموزش داده شده و مباني اجرايي و مفاهيم كيفي منتقل نمي‌‏شود.
اين كارشناس نرم‌‏افزار ، با اشاره به اين كه ايران هنوز نتوانسته دروازه‌‏هاي خود را به سوي علم IT بگشايد ، گفت: فارغ‌‏التحصيلان دانشگاهي ما ديد درستي از كيفيت نرم‌‏افزار ندارند و فقط اگر نرم‌‏افزاري درست كار كند ، براي آنها كافي است.
وي ، نتيجه اين امر را عدم وجود نرم‌‏افزارهاي استاندارد و با كيفيت در كشور دانست و تصريح كرد: بايد در سياست‌‏گذاري كلان كشور در مورد نرم‌‏افزار تجديد نظر شده و متخصصاني كه در خارج از كشور اين علم را جذب كرده‌‏اند به ايران آمده و آن را آموزش دهند.
وي ، با اشاره به مشكلات مالي شركت‌‏هاي نرم‌‏افزاري ، توضيح داد: محرك گردش كار شركت‌‏هايي كه صرفا نرم‌‏افزاري هستند انگيزه‌‏ها و علايق فني و اميد به آينده است نه وضعيت اقتصادي آنها.
اين كارشناس نرم‌‏افزار، تاكيد كرد: مجموعه‌‏اي كه تنها درآمدش بر مبناي فروش نرم‌‏افزار باشد ، موفق نخواهد شد.
وي ، خاطرنشان كرد: پس از بررسي‌‏هاي كارشناسانه و آمارهاي موجود متوجه خواهيم شد كه بيشتر شركت‌‏هاي نرم‌‏افزاري پس از مدتي يا منحل شده و يا مسير فعاليت خود را تغيير خواهند داد و يا اين كه در مقياس خيلي كوچك موفقيت‌‏هايي را كسب كرده و به اهداف اوليه خود نمي‌‏رسند.
اين كارشناس نرم‌‏افزار ، در ادامه تصريح كرد: در ايران متاسفانه شركت‌‏ها و موسسات دولتي و خصوصي تمايلي به شفافيت مالي سازمان خود نداشته و تمايلي ندارند كه درآمد خود را به طور صحيح به دولت اعلام كنند.
وي ، عنوان كرد: اين مساله موجب شده كه از ابزار IT در ايران استفاده نشده و دنياي توليد نرم‌‏افزار در ايران روز به روز كوچك‌‏تر شود.
اين كارشناس نرم‌‏افزار ، در خصوص اعطاي تسهيلات از سوي دولت ، گفت: اعطاي تسهيلات و امكانات دولتي هنوز براساس اطلاع‌‏رساني از طريق ارتباطات انجام مي‌‏گيرد نه كشف محل مورد نياز اعطاي تسهيلات.
وي ، با اشاره به اين كه هنوز به افرادي كه اين اطلاعات را منتقل مي‌‏كنند وابسته هستيم ، افزود: به همين دليل بيشتر شركت‌‏هاي نرم‌‏افزاري كه پروژه‌‏هاي بزرگي را انجام داده‌‏اند هنوز يك ريال از تسهيلات مالي دولت را دريافت نكرده‌‏اند.
اين كارشناس نرم‌‏افزار ، با ذكر اين مطلب كه بيشتر قراردادهاي نرم‌‏افزاري كه در ايران منعقد مي‌‏شود يك طرفه است ، خاطرنشان كرد: قراردادهاي نرم‌‏افزاري به خصوص اگر طرف آنها سازمان‌‏ها و ارگان‌‏هاي دولتي باشند ، به نوعي قرارداد يك طرفه بوده و منابع و جرايم ذكر شده براي دو طرف قرارداد يكسان نيست.

٠٩:١٦ ٢١/٠١/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد