مدير مركز كامپيوتر دانشگاه شيراز:
حضور مشاوران جوان IT در كنار مديران باسابقه به توازن در ايجاد ديدگاه IT در سازمان ميانجامد
مدير مركز كامپيوتر دانشگاه شيراز گفت: در حال حاضر كشور از مديراني كه فاقد علم مديريتي IT هستند، برخوردار است و حضور مشاوران جوان IT در كنار مديريت باسابقه توازني در ايجاد ديدگاه IT داخل سازمان ايجاد ميكند.
دكتر عبدالعزيز عبداللهي در گفتوگو با خبرنگار سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به ضرورت آموزش فن مديريتي به جوانان براي قرار گرفتن آنها در سطح مديريتي IT، اظهار داشت: بسياري از واحدها كه متولي فناوري اطلاعات هستند، در داخل كشور موفق بودهاند، اما در سطح كلان سازماني كه همكاري كليهي مديران و ساير واحدها را ميطلبد، بهدليل ناآشنايي مراكز مربوط با فناوري اطلاعات، ضعيف عمل شده است.
وي ادامه داد: اهميت مديريت فناوري اطلاعات در سطح آكادميك به گونهاي است كه اساتيد بايد در تدريس خود جنبهي IT مباحث مديريتي را در نظر گيرند تا فارغالتحصيلان بازوي مديريت جوان فناوري اطلاعات را تشكيل دهند. در نظر نداشتن جنبهي فني مباحث مديريتي باعث بروز ديدگاه غير IT در مديران ميشود.
عبداللهي، پرداختن به فرهنگسازي فناوري اطلاعات را به همراه بومي سازي آن در جامعه، از مهمترين برنامههاي پيشنهادي براي سال جاري دانست و تصريح كرد: روشن نبودن مزاياي استفاده از كاربردهاي فناوري اطلاعات در ميان مردم و وجود شكاف اطلاعات حاكم بر افراد، استفادهي صحيح از كارت هوشمند و ساير خدمات IT در جامعه را با مشكل مواجه ميكند.
وي ادامه داد: حضور تجهيزات و بسترها به شكاف موجود اطلاعاتي بين افراد جامعه بستگي دارد كه با ترويج IT بايد منافع كار با فناوري اطلاعات را براي مردم روشن كرد تا قدرت IT براي مردم به اثبات برسد و مصداق آن را به وضوح در اقتصاد جامعه ديده شود.
عبداللهي با اشاره به طرح تكفا به عنوان يكي از مشهودترين سرمايهگذاريها در حوزهي فناوري اطلاعات گفت: در طرح تكفا بودجهاي به ارگانها داده شد؛ اما آيا تمامي سازمانها به مشاوران IT تجهيز شدند؟
وي در پايان تاكيد كرد: تدوين طرحهاي جامع IT در سازمانها حايز اهميت است و نبود آيندهنگري در طرحها نيز باعث موازيكاريها و تقليدي شدن نتايج خواهد شد.م/د
١٢:٥٠ ٢٣/٠١/١٣٨٥