١٤:٢٣ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
رييس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها:
نياز به ايجاد ISI اسلامي داريم

رييس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها امروز تاكيد كرد: در شيوه تدريس اساتيد دانشگاه‌ها بايد بازنگري صورت گيرد.
به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران، حجت‌الاسلام محمديان در مراسم توديع و معارفه روساي پيشين و جديد نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ تربيت مدرس، اظهار كرد: براي تدريس بايد شرايط ديگري به علم افزوده شود و اساتيد بايد علاوه بر توشه علمي با شرايط ديگري آماده تدريس شوند.
وي معتقد است: در زمينه شيوه‌هاي تدريس و استانداردهاي علمي تدريس در دانشگاه‌ها نياز به بررسي داريم، البته اساتيد زحمات زيادي در عرصه‌هاي مختلف مي‌كشند و موفقيت‌هايي كسب مي‌كنند، اما شيوه آموزش نياز به بازنگري جدي دارد و دانشگاه‌ها بايد متفاوت از مدارس باشند.
نياز به ايجاد ISI اسلامي داريم
وي با بيان اينكه در زمينه پژوهش قدم‌هاي خوبي در دانشگاه‌ها برداشته شده است، يادآور شد: دانشگاه تربيت مدرس مي‌تواند بهترين مكان براي سامان دادن مسايل پژوهشي باشد.
محمديان ادامه داد: در كشورهاي پيشرفته پژوهش و مقالات در ISI جمع مي‌شود، اما در كشور ما سامان دهي تحقيقات وجود ندارد بنابراين نياز به راه اندازي ISI اسلامي داريم تا تمام تلاشهاي دانشمندان جهان اسلام را گردآوري كرده و در اختيار سايرين قرار دهيم و دانشگاه تربيت مدرس مي‌تواند در اين امر مهم پيشقدم باشد.
وي در ادامه به بيان ضرورت‌هاي فعاليت اين نهاد در دانشگاه‌ها پرداخت و افزود: حضور نهاد در دانشگاه‌ها نشان مي‌دهد كه در راس اين نظام بيشترين اهميت براي دانشگاه‌ها قائل شده است، زيرا اين نهاد خواستار محيط سلامت معنوي براي دانشگاهيان است.
محمديان ادامه داد: وجود نهاد به اين معنا نيست كه كار دنيا را به عده‌اي و كار دين را به عده ديگري بسپارند و اين يك انحراف است، زيرا تمام مسلمانان در مورد دين مسئوليت دارند و دين براي همه است و از سويي حضور نهاد به عنوان كارشناس ديني، در كنار مجموعه دانشگاه مي‌تواند كمكي در مباحث فكري و معنوي باشد.
وي فضاي دانشگاه را فضاي تضارب آرا و انديشه‌ها دانست و با تاكيد بر اينكه در كشور نيز نياز به اين فضا داريم، تصريح كرد: اين فضا بايد توام با مقتضيات روز، انصاف و مراعات بي‌طرفي در مسايل علمي و بدور از هياهو و جوسازيها باشد تا بتوانيم به حقيقت ناب در دانشگاه‌ها برسيم.
وي با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري مبني بر تقويت كرسي‌هاي نقد و نظريه‌پردازي، تصريح كرد: در كنار اين كرسي‌ها، بايد داوران منصف قضاوت كنند و در اين صورت هرگونه اظهارنظري در فضاي علمي دچار محدوديت نمي‌شوند، اما مشكل است كه كساني بخواهند در يك عرصه توام با هياهو و بازيهاي سياسي اهداف ديگري را در قالب مباحث فكري و انديشه‌اي مطرح كنند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با تبريك سالگرد ولادت پيامبر اكرم و امام جعفر صادق به موفقيت علمي كشور در روزهاي اخير اشاره كرد.
وي دستيابي ايران به چرخه كامل سوخت هسته‌اي را مايه بركت دانست و گفت:‌ ملت ايران بازگشت دوباره به خويشتن را تجربه كرد و دانشگاه‌ها بايد به خود ببالند كه بيشترين سهم را در احساس اين غرور مقدس داشتند.
رييس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها در خاتمه تصريح كرد: ايران در رشته‌هاي علمي به موفقيت‌هاي بزرگي دست يافته ‌است كه جاي شكر دارد، اما جايي براي غره شدن نيست و بايد قدمهاي بزرگتري برداشته شود.م/د

١٣:٥٠ ٢٣/٠١/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد