سايت " منادي " راهاندازي شد
سايت " منادي " روز شنبه با هدف معرفي ، نشر و ترويج آموزههاي نبوي در سال پيامبر اعظم (ص) ، به همت دفتر امور زنان سپاه پاسداران انقلاب اسلامي افتتاح شد.
فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در مراسم بهرهبرداري از اين سايت اظهارداشت: بايد بتوانيم دين و ديانت را در قالب قرآن، اخلاق و سيره نبوي و به شكل عملي و مبنايي در جهان ترويج كنيم.
سرلشكر پاسدار "سيد يحيي رحيم صفوي" در اين مراسم كه با حضور تني چند از مسوولان فرهنگي ، كشوري و لشكري در محل دفتر امور زنان برگزار مي شد افزود: امروزه و در عصر فناوري اطلاعات مهمترين تهديد جدي عليه جامعه اسلامي و ملت ايران خصوصا خانواده بزرگ بسيج و سپاه، هجمه فرهنگي است.
وي با اشاره به اين كه رسالت پيامبر اسلام (ص) رسالت بسيار پر رنجي بود در اين خصوص تشريح كرد: رنجهايي كه در زمان صدر اسلام بر پيامبر روا كردند از حد تصور آدمي خارج است اما پيامبر از ترويج اسلام نگذشت و نتيجه عملي اين ايثار و تحمل ، حيات حكومت نبوي در دنياست.
صفوي تصريح كرد: شناساندن سيره پيامبر اعظم (ص) به زبان ساده و قابل فهم براي بدنه متوسط جامعه و حتي جوانان كنجكاو كشورهاي ديگر، كه به علت موج فراگير اسلام در سراسر جهان در اين خصوص با سوالات متعددي مواجه هستند از اهميت ويژهاي برخوردار است.
در ادامه اين مراسم ، مشاور فرماندهي كل و مسوول دفتر امور زنان سپاه پاسداران نيز اظهار داشت: اين سايت براي انتقال آگاهي و دانايي مسلمانان و با استفاده از توان تخصصي بالا و در مرحله نخست به زبان فارسي راه اندازي شدهاست.
"مهرشاد شبابي" افزود: اين سايت با ادبيات شيوا، روان و قابل فهم و با استفاده از نظرات تخصصي مشاورين مذهبي ، به تمام شبهات و سوالات كاربران خود پاسخ ميدهد.
وي بااشاره به اين كه جوانان علاقهمند ميتوانند به آدرس WWW.MONADI.COMمراجعه كنند ادامه داد: در نظر داريم با تسري زندگي و سيره اهل بيت به عنوان يك الگوي كامل كه قابليت استفاده براي آحاد جامعه را منهاي تفاوتهاي سني و جنسيتي دارد، با هجمه فرهنگي دشمن مقابله كنيم.
همچنين حجهالاسلام "منصور مرادي" مسوول سايت منادي نيز در گفت وگو با خبرنگار ايرنا گفت: اگر چه اين سايت تحت عنوان پيامبر اعظم (ص) نامگذاري شده است اما در نظر داريم به مرور زمان در خصوص شيوه و روش زندگي ساير ائمه نيز مطالعه و تحقيق كرده و آنها را از طريق سايت ، عرضه كنيم.
وي افزود: اين سايت در آينده به زبان عربي و انگليسي نيز در اختيار كاربران قرار خواهد گرفت و از نظرات انديشمندان اسلامي و غير ايراني و حتي نظرات كساني كه مسلمان نيستند اما نسبت به اسلام اظهار ارادت ميكنند استفاده خواهد كرد.
١٢:٣٥ ٢٦/٠١/١٣٨٥