١٦:١٨ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
به همت محققان مهندسي پزشكي
دستگاه ترميم زخم توسط ليزر و ربات در دانشگاه صنعتي اميركبير ساخته شد

دستگاه ترميم پوست و عصب به كمك ليزر ديود و ربات به همت عضو هيات علمي دانشكده مهندسي پزشكي دانشگاه صنعتي اميركبير طراحي و ساخته شد.
به گزارش سرويس «پژوهشي» خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دكتر سيد محمد عترتي خسروشاهي، دانشيار و مدير گروه بيومتريال دانشكده مهندسي پزشكي مجري طرح ترميم زخم توسط ليزر گفت: در اين طرح تمام اطلاعات فيزيولوژيكي و اپتيكي لازم مربوط به بافت مورد نظر را توسط مجموعه‌اي از تجهيزات سخت افزاري دريافت و توسط برنامه نرم افزاري از طريق رايانه به ربات منتقل مي‌كنيم و ربات ليزر ديويد را به صورت عرضي و يا طولي به منظور لحيم كاري پوست و عصب مورد استفاده قرار مي‌دهد.
وي خاطرنشان كرد: عمل لحيم كاري با استفاده از يك ماده بيولوژيكي بنام ICG صورت مي‌گيرد كه در اثر پرتودهي ليزر، پيوندي مناسب در محل جراحت ايجاد مي‌كند.
دكتر عترتي خسروشاهي درباره ويژگي‌هاي ليزر به كار رفته گفت: ليزر به كار گرفته شده يك ليزر ديود با طول موج 810 نانومتر است كه مي‌تواند در صورت لزوم هم به صورت پالسي و هم به صورت پيوست عمل كند و زخم را بهبود بخشد.
وي اضافه كرد: اين پروژه در قالب قراردادي بين دانشگاه و سازمان صنايع نوين به عنوان حامي اجرا مي‌شود كه در حال حاضر فاز آزمايشگاهي را مي‌گذراند و اميدواريم پس از كسب نتايج مطلوب و مناسب، آن را در فاز كلينيكي بسط دهيم.
خسروشاهي همچنين درباره كتاب جديد خود با عنوان «ليزر و كاربردهاي آن در پزشكي» گفت: تاليف اين كتاب حدود هفت سال به طول انجاميد در 22 فصل نگارش شده كه داراي تمام ويژگي‌هاي خاص يك كتاب استاندارد مي‌باشد و مي‌تواند در مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري به عنوان يك مرجع مورد استفاده قرار گيرد.
اين كتاب در چهاردهمين دوره انتخاب كتاب برتر دانشگاهي به عنوان كتاب برتر در بخش علوم پايه گروه علوم پزشكي در دانشگاه تهران مورد تقدير قرار گرفت.

١٤:٣٥ ٢٧/٠١/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد