١٨:٣١ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
رييس مركز مطالعات استراتژيك جهانگردي:
كنفرانس UNWTO برنامه‌هاي استراتژيك گردشگري و صنايع دستي را تبيين خواهد كرد

رييس مركز مطالعات استراتژيك جهانگردي در آستانه‌ي برگزاري كنفرانس UNWTO گفت‌: صنايع دستي و گردشگري به نوعي مكمل يكديگر بوده و اثرات مستيمي‌ بر توسعه يكديگر داشته و دارند، چون گردشگران همواره با خريد صنايع دستي در مقاصد گردشگري شيريني سفر خود را ماندگارتر مي‌نمايند.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، هاشم ‌اسد‌زاده افزود‌: كشور ما علاوه بر جاذبه‌هاي سياحتي و زيارتي داراي صنايع دستي متنوع و زيبايي است و در حقيقت هنر و صنعت در اين بخش به كمال رسيده‌اند.
وي ادامه داد‌: متاسفانه ضعف تبليغات ملي و بين‌المللي يكي از عومل مهم در عدم توسعه گردشگري و صنايع دستي كشور ما بوده و بعد از گذشت ربع قرن از انقلاب شكوهمند اسلامي‌، هنوز طرح مدون و قابل اتكايي در اين خصوص پيگيري نمي‌شود و تشكيل سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري و اكنون پيوستن سازمان صنايع دستي به آن را اگرچه بايد به فال نيك گرفت، ولي حقيقتا بعد از 25 سال بايد شاهد حضور فعال و پورشوري در عرصه‌ي تبليغات ملي و بين‌المللي باشيم، زيرا قدم اول ما در امر بازاريابي بين‌المللي همين موضوع تبليغات است كه اميدواريم هر چه زودتر به سرانجامي ‌برسد.
به اعتقاد اسد‌زاده، همايش صنايع دستي و گردشگري كه ارديبهشت ماه در كشور برگزار خواهد شد قطعا بيانگر نقش و اثرات متقابل صنايع دستي و گردشگري بر يكديگر خواهد نمود و بي‌شك متخصصان جهاني تجربيات خود را در اين زمينه ارايه خواهد كرد كه خود فرصت بسيار مغتنمي‌براي بهره برداري و اصلاح روش‌ها و برنامه ريزي صحيح و دراز مدت براي توسعه اين دو بخش مهم در توسعه گردشگري كشور ما را فراهم خواهند نمود.
رييس مركز مطالعات استراتژيك جهانگردي افزود‌: بي ترديد پيام ويژه اين موضوع كه سازمان جهاني گردشگري كه با پيگيري مسوولان سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري كشور ما را به عنوان ميزان اين همايش انتخاب نموده است، مي‌تواند نمايانگر ظرفيت‌هاي بسيار كشور ما در عرصه‌ي گردشگري و صنايع دستي باشد، بايد مورد توجه مسوولان كشور نيز قرار گيرد.
به اعتقاد وي، از اين فرصت فراهم شده بايد نهايت استفاده تبليغاتي توسط دست اندركاران بخش جهانگردي و صنايع دستي انجام پذيرد و با ساخت تيزرها‌ي تبليغاتي، فيلم‌هاي كوتاه و قابل ارايه‌ي در زمان برگزاري همايش يا ايجاد موج تبليغاتي وسيع در رسانه‌هاي داخلي و خارجي ، تلويزيوني، اينترنت و ماهواره‌ها از اين رويداد بزرگ بهره برداري لازم را بنمايند و كميته‌اي را نيز پيگير موضوعات مطرح شده در همايش درآينده كنند.
اسد‌زاده گفت‌: حضور 40 تن از وزراي گردشگري جهان نيز فرصت بسيار مغتنمي‌است كه نسبت به هر چه بهتر شناساندن ظرفيت‌هاي گردشگري و صنايع دستي كشور و مبادلات گردشگري في ما بين كشورمان و ديگر كشورهاي شركت كننده اقدام نمود.
رييس مركز مطالعات استراتژيك جهانگردي افزود‌: در حقيقت بايد با مشاركت بخش خصوصي جشنواره‌اي از فرهنگ و هنر و صنايع دستي و گردشگري در كنار همايش ايجاد شود .
اسد زاده اظهار اميدواري كرد كه با توجه به ادغام سازمان صنايع دستي در سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري شاهد شكوفايي دو صنعت در كشور با يك مديريت واحد باشيم.
وي در پايان گفت‌: اميد مي‌رود تا اين همايش بتواند نقش برنامه ريزي استراتژيك در گردشگري وصنايع دستي را بيش از پيش تبيين نمايد و مسوولان محترم در اين خصوص بتوانند با استفاده از تجربيات بين‌المللي و تطبيق آن با روحيه جامعه ميزبان موجبات توسعه گردشگري ميراث فرهنگي وگردشگري و صنايع دستي كه رونق اقتصادي و اشتغال كلان در كشور را در پي خواهد داشت فراهم نمايد.
گفتني است، نخستين كنفرانس جهاني گردشگري و صنايع دستي از 23 تا 25 ارديبهشت ماه در تهران برگزار مي‌شود.

١٢:٣٧ ٢٨/٠١/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد