١٧:٥٩ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
براساس يك پژوهش:
فلفل قرمز آلوده‌ترين ادويه مصرفي در صنايع گوشتي است

شمارش ميكروبي نمونه‌هاي مورد آزمايش در يك واحد فرآورده‌هاي گوشتي نشان مي‌دهد كه در ميان ادويه‌جات استفاده شده، فلفل قرمز بالاترين و سماق كمترين ميزان آلودگي را داراست.
به گزارش سرويس «پژوهشي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) واحد علوم پزشكي ايران، دكتر «زهرا سلطاني»، متخصص تغذيه كه در پژوهشي، ميزان آلودگي‌هاي ميكروبي را در ادويه‌هاي مصرفي در فرآورده‌هاي گوشتي بررسي كرده، معتقدست: از آنجا كه امروزه ادويه در گستره وسيعي از صنايع غذايي مانند صنايع گوشت و فرآورده‌هاي ماهي، سبزيجات و ساير غذاهاي آماده مورد استفاده قرار مي‌گيرد، لذا توجه بيشتر در مراحل فرآوري و عمل آوري توليد ادويه و نيز تحقيق بر روي ادويه‌ها در صنايع غذايي امري ضروري به نظر مي رسد.
وي با اشاره به مراحل كار و انجام آزمايش‌هاي ميكروبي به منظور يافتن ميزان آلودگي ادويه جات مورد استفاده در فرآورده‌هاي گوشتي اظهار داشت: تعداد ‌١٢٨ آزمايش در سال‌هاي ‌١٣٧٢ تا ‌١٣٨٢ در يكي از كارخانه هاي توليد مواد پروتئيني انجام شد و اطلاعات به دست آمده پس از جمع‌آوري مورد تجزيه و تحليل قرار گرفت.
وي ‌٣/٤٨ درصد از نمونه‌هاي ادويه را آلوده به كليفرم و ‌٧٨/٧٦ درصد از نمونه‌ها را داراي آلودگي كپكي ذكر كرد.
گفتني است نتايج مطالعه انجام شده در پانزدهمين كنگره ملي صنايع غذايي ايران مطرح شده است.

١٤:٠٥ ٢٨/٠١/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد