١٨:٢٧ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
پيام مدير كل آيسسكو به مسابقات بين‌‏المللي قرآن دانشجويان

"دكتر عبدالعزيز عثمان التوجيري"، مدير كل سازمان آموزشي، علمي و فرهنگي كشورهاي اسلامي (آيسسكو) طي پيامي به نخستين دوره مسابقات بين المللي قرآن دانشجويان، قرآن را سند وحدت مسلمانان دانست.
به گزارش گروه فرهنگ و انديشه ايلنا به نقل از ستاد خبري اولين دوره مسابقات بين‌‏المللي قرآن دانشجويان مسلمان , در اين پيام كه توسط "دكتر صدري"، نماينده‌‏‌‏ آيسسكو، قرائت شد، آمده است: آنچه كه امروز ما را در اين مكان و زمان گردآورده، به عنوان سند وحدت امت اسلام و حبل‌‏المتين رهايي بشر از غوغا و هياهوي دنياي كنوني، گنجينه ارزشمندي است كه تمسك و بهره‌‏جويي از آن بي‌‏شك موجب تازه شدن روح و جان انسان و رويش انديشه‌‏هاي نو در كالبد جامعه مي‌‏شود.
آشنايي با معارف و تعاليم وحي، چه در فضاي گسترده جهان‌‏بيني و چه در اعماق ايدئولوژي و دستورات ديني، افق جديدي را بر روي دانش بشري و تعالي وي مي‌‏گشايد كه بي‌‏انتهاست و تنها ظرف وجودي بشر، محدوديتي براي تمتع و تنعم از آن است.
با نگاهي جستجوگر، آنچه كه قرآن را متمايز مي‌‏كند، جامعيت معارف و تعاليم، انطباق بر فطرت بشري و تقدم محتواي آن بر يافته‌‏هاي انساني است.
چنانكه بسياري از انديشمندان و اهل اعلم معتقدند كه علوم نهفته در كتاب وحي، جامع علوم و سرچشمه‌‏اي براي ادراك و استدلال در كليه دانسته‌‏ها و ندانسته‌‏هاي بشري است.
نوع نگرش برخواسته از قرآن در علوم اسلامي به دانش و پژوهش، مجال و انگيزهاي است براي طرح مساله و يافتن پاسخ پرسش‌‏هايي كه بسياري از مكاتب آن را بر نمي‌‏تابند. در نگاهي ديگر، از منظر علوم اجتماعي، جوينده دانش از مهمترين اركان جامعه است و مصدر زايش تحول و دگرگوني. اينگونه است كه همواره مورد توجه سياست‌‏گزاران و رهبران عالي جامعه قرار گرفته و سرآغاز شگرف انقلاب‌‏هاي فرهنگي و اجتماعي است.
دانشجويان در مسير تعالي و پيشرفت جامعه پيشگامان اين حركت بوده و در بستر فراگيري دانش، پژوهش و نوآوري موجب روئيدن و باليدن نهال توسعه مي‌‏شوند.
نگاه دانشجو به پيرامون و به چالش كشيدن يافته‌‏هاي مسلم بشري، فضاي جديدي است كه حقايق علمي و معرفتي را نمايان مي‌‏كند. فضايي كه خارج از چارچوب‌‏هاي قراردادي و فارغ از قيد و بندهاي متداول در جستجوي يافتن انديشه‌‏اي ژرف‌‏تر و نگرشي جديد، مرزهاي گذشته را در مي‌‏نوردد.
در اين فضاست كه بهره‌‏گيري از دانش فرا بشري كلام وحي، راهگشاي دستيابي به حقايق و روشنگر اين راه مي‌‏شود. دانشجويان فرهيخته به عنوان قدرت متفكر جامعه در جهت تعالي و پيشرفت همه جانبه آن با تكيه بر گسترش و توسعه فرهنگ قرآني و بهره گرفتن از حقايق نهفته در آيات الهي مسير تكامل دانش بشري را روشني مي‌‏بخشند.
سازمان آيسسكو به عنوان نهادي مستعد در همراهي و همگامي با شما عزيزان در توسعه و ترويج آموزه‌‏هاي شرع مقدس و فرهنگ مبتني بر آن با محوريت كتاب وحي، افتخار دارد تا حمايت همه جانبه خود را از انديشه و تلاش سازنده‌‏تان اعلام دارد.

١٤:١٩ ٢٩/٠١/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد