١٨:٥٣ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
عضو هيات علمي‌دانشگاه جامع علمي‌ - كاربردي:
برگزاري كنفرانس UNWTO در ايران زمينه‌ساز توسعه‌ي بازارهاي داخلي و خارجي است

يك استاد دانشگاه معتقد است‌: برگزار‌ي اولين كنفرانس جهاني گردشگري و صنايع دستي در ايران، مي‌تواند زمينه ساز رشد و توسعه‌ي صنايع دستي كشورمان را درجهان فراهم سازد.
دكتر حسين پاك نيا، عضو هيات علمي‌دانشگاه جامع علمي‌ - كاربردي در گفت وگو با خبرنگار ايسنا افزود‌: با توجه به ادغام صنايع دستي در سازمان ميراث فرهنگي وگردشگري و همچنين مديريت اجرايي اين سازمان در جريان برگزاري كنفرانس UNWTO مي‌توان اميدوار بود با اعمال مديريت صحيح، اجراي دقيق برنامه‌ها و ارايه‌ي تصويري مناسب از كشورمان در اين كنفرانس، ايران به عنوان يكي از مقاصد مهم گردشگري در اذهان باقي بماند.
وي تاكيدكرد‌: با وجود انواع هنرها و صنايع دستي كه بر اساس معيارهاي مختلفي چون آداب و رسوم، اقليم‌ها، آب و هوا و... در كشورمان ساخته مي‌شود به جرات مي‌توان گفت ايران براي تمامي‌سليقه‌ها و ذوق‌ها در خصوص صنايع دستي صاحب جايگاه و داراي محصول است.
اين استاد دانشگاه خاطرنشان كرد‌: متاسفانه در گذشته صنايع دستي تنها از بعد توليدي و صادراتي مورد توجه بود كه به دليل تبليغات نامناسب و همچنين عدم شناسايي بازارهاي مطلوب اين هدف نيز به طور كامل محقق نشد.
وي اضافه كرد‌: با وجود ادغام سازمان صنايع دستي در سازمان ميراث فرهنگي وگردشگري، اولويت مهم براي ساماندهي وضعيت صنايع دستي و تطبيق آن با حوزه‌ي گردشگري ، شناسايي‌ بازارهاي داخلي و خارجي صنايع دستي، شناسايي و احياي انواع هنرها و صنايع فراموش شده و همچنين توسعه‌ي بستر آموزشي اين هنرهاست.
دكتر پاك‌نيا در پايان تصريح كرد‌: سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري موظف است با تعريف راهكارهاي مناسب كاربردي – علمي ‌و تئوريك، بستر مشترك صنايع دستي و گردشگري را در كشور فراهم كند.

٠٩:٤٥ ٣٠/٠١/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد