طي 6 ماه آينده؛
پيشنهاد اوليه پروژه شهر الكترونيكي ارايه ميشود
طي 6 ماه آينده ، پيشنهاد اوليه پروژه شهر الكترونيكي به شوراي عالي فناوري اطلاعات ارايه ميشود كه در صورت پذيرفتن اصول كلي آن ، مراحل ايجاد آن شروع خواهد شد.
مهندس عبدالمجيد رياضي ، دبير شوراي عالي فناوري اطلاعات و معاون IT وزارت ارتباطات ، درگفت و گو با خبرنگار ايلنا ، در خصوص پروژه شهر الكترونيكي ، گفت: يكي از معضلات شهر تهران نيازهاي مردم به انجام امور مختلف اداري است كه تردد در شهر مشكلات بسياري را براي آنها ايجاد ميكند.
وي ، ادامه داد: بسياري از اين امور را ميتوان به راحتي از طريق شبكه اينترنتي انجام داد كه اين مسئله باعث تسريع و دقت خواهد شد.
مهندس رياضي ، با بيان اين كه در بسياري از امور و خدمات اداري مراجعه حضوري لزومي ندارد ، يادآور شد: با ايجاد شبكه اينترنتي خدماتي ، ميتوان در كاهش ترافيك و آلودگي بسيار موثر بود و نيز عدالت اجتماعي در كليه ادارات رعايت شود.
دبير شوراي عالي فناوري اطلاعات ، طرح شهر الكترونيكي را راهحل موثر تردد و مراجعه اكثر مردم دانست و گفت: آنچه در شوراي عالي فناوري اطلاعات به عهده دبيرخانه اين شورا گذاشته شده آن است كه با همكاري شهرداري تهران بررسي اين طرح را آغاز كنند.
وي ، تصريح كرد: شهر الكترونيكي امور مختلف اداري و خدماتي كلان شهر تهران را با استفاده از شبكه مقدور ميسازد.
معاون وزير ارتباطات ، با بيان اين كه به تدريج درصدد استفاده از شبكه براي انجام اين امور افزايش خواهد يافت، اظهار داشت: الزامات اين طرح مشخص شده و در حال ارايه نيازهاي مختلف آن هستيم.
وي ، افزود:پروژه شهر الكترونيكي با توجه به ترافيك و تردد بيش از اندازه مردم براي شهر تهران مقرون به صرفه است.
دبير شوراي عالي فناوري اطلاعات ، با بيان اين كه انگيزه مردم در تهران براي استفاده از شهر الكترونيكي بيشتر از استانهاي ديگر است، تاكيد كرد: در صورت اجراي اين پروژه در شهر تهران ، اجراي آن در شهرستانها به مراتب آسان تر خواهد بود.
وي ، يادآور شد: شهر الكترونيكي اين امكان را در تهران فراهم ميكند كه امور اداري و خدماتي شهروندان از طريق شبكه اينترنت انجام شود.
مهندس رياضي ، گفت: مطالعات اوليه شهر الكترونيكي به عهده دبيرخانه شوراي عالي فناوري اطلاعات واگذار شده است.
وي ، در خصوص زمان اجراي اين پروژه ، خاطرنشان كرد: پس از بررسي مراحل اوليه طرح به تدريج فازهاي مختلف آن انجام خواهد شد و اميدواريم ظرف 2 سال آينده 20 درصد از نياز خدماتي مردم تهران را از اين طريق مرتفع كنيم.
دبير شوراي عالي فناوري اطلاعات ، فرهنگ سازي ، آموزش و ايجاد زيرساختهاي ارتباطي را در پروژه شهر الكترونيكي مهمترين الزامات دانست و يادآور شد: با تشويق و ترغيب شهروندان به استفاده از اين پروژه ميتوان در فرهنگ سازي موثر بود.
مهندس رياضي ، با اشاره به تامين اعتبار اين طرح نيز گفت: در مرحله مطالعاتي مشكلي از لحاظ اعتبار نخواهيم داشت ، اما براي اجرا به طور حتم بايد بودجه ساليانه به آن تعلق گيرد.
١٠:٣٩ ٠٤/٠٢/١٣٨٥