٢٣:٥٥ ٠٥/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
معاون رييس جمهوري:
خليج فارس نامي برخاسته ازتاريخ،فرهنگ و تمدن بشري است

معاون رييس جمهوري و رييس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري،از خليج فارس به عنوان نامي برخاسته از تاريخ ، فرهنگ و تمدن بشري ياد كرد كه جايگاهي عظيم در ميراث مشترك بشريت دارد.
مهندس اسفنديار رحيم مشايي در پيامي به دومين همايش فرهنگي ، گردشگري خليج فارس در جزيره قشم،افزود: خليج‌فارس يكي‌از پرآوازه‌ترين درياهاي جهان است و در مشرق‌زمين مركزيت تبادل فرهنگي داشته و از تجلي‌گاه‌هاي تمدن ايران زمين بشمار مي‌رود.
در بخش ديگري از اين پيام آمده است: زندگي و همزيستي در خليج فارس با همجوشي فرهنگي و اجتماعي رو به تكامل قرن‌هاي ديگر تداوم يافته و با طلوع خورشيد اسلامي، با معنويت بيشتر و همگامي و معاضدت افزون تر ، اين درياي ايراني ، تجلي و شكوهمندي بيشتري پيدا كرده است.
وي در اين پيام مي‌افزايد:فرهنگ و تمدن اسلامي در ايران به دليل رشد و گسترش و شكوهمندي آن، مي‌تواند نگهبان و پاسدار ارزش‌هاي اسلامي ، نوشتارها و تقويم هنر اسلامي و معنويت جهاني اسلام باشد.
معاون رييس جمهوري در اين پيام افزوده است: نامگذاري روز ملي خليج فارس (دهم ارديبهشت) و بزرگداشت اين روز مي‌تواند بهانه‌اي براي آغاز يك حركت در جهت نقش دهي به آرزوي ديرينه ملل جهان يعني پيوند فرهنگي باشد زيرا خليج فارس از زمان‌هاي قديم تاكنون عامل مهم و اساسي درشكل دهي به‌روابط فرهنگي، اجتماعي، سياسي،اقتصادي و تجاري ملل مختلف جهان با مليت ايراني و اسلامي بوده است.
رييس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري كشوردرادامه مي‌افزايد:درجهان امروز گردشگري يكي ازمهمترين ابزارهايي است كه دولت‌ها براي معرفي فرهنگ خود به ساير ملل و با اهداف فرهنگي، اقتصادي ، اجتماعي و سياسي بدان توجه داشته و آن را دنبال مي‌كنند.
رحيم مشايي معتقد است: با توسعه و رونق گردشگري در يك منطقه نام تاريخي آن منطقه در بين اذهان عمومي جاي باز كرده و هرگز تحت هيچ سياست خصمانه‌اي دستخوش تغيير و تحول نخواهد شد.
وي افزود:درج نام‌هاي جعلي خليج فارس، نشات گرفته‌از سياست‌هاي خصمانه شبكه‌هاي فرهنگي تبليغاتي است كه سعي در شكاف و اختلاف افكني بين كشورهاي حوزه خليج فارس دارد ، چون اين منطقه از نظر حوزه جغرافيايي و ژئوپلتيكي، يك منطقه واحد و همگرا است.
دراين پيام‌آمده‌است:گردشگري و رونق آن درسواحل‌اين درياي مهم‌و استراتژيك سبب شناخت ديگر ملت‌ها از اين منطقه شده و هر گونه فرصت طلبي را در اين زمينه خنثي خواهد نمود.
وي دراين پيام مي‌افزايد: گردشگري به‌واسطه وسعت عمليات‌اقتصادي، فرهنگي، اجتماعي و سياسي مربوط به‌آن نه تنها يك امر محلي و ملي بوده، بلكه موضوعي منطقه‌اي و بين‌المللي است كه از يك خواسته فراتر رفته و به يك نياز تبديل شده است و تامين اين نياز در مسير حقوق سياسي يك ملت، امروزه مدرن‌ترين و صلح‌آميزترين شيوه مديران خلاق اجرايي است.
اين پيام افزوده است: در اين بين دانشجويان و دانشگاهيان به عنوان قشر نخبه كشور بايستي بيش از هر قشر ديگر دغدغه حقوق ملت خود را داشته باشند.
همايش فرهنگي گردشگري خليج‌هميشه‌فارس با هدف پافشاري و تاكيد هرچه بيشتر بر نام خليج فارس و نيز برداشتن گام‌هاي موثر اجرايي درراستاي شناسايي قشر فرهيخته دانشجو با قابليت‌هاي گردشگري سواحل جنوبي كشور و بهره‌گيري هر چه بيشتر از انديشه‌هاي علمي دانش پژوهان ميهن اسلامي در جزيره قشم برگزار شد.

١٦:٤١ ١٠/٠٢/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد