٠٠:٢٢ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
معاون سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري:
مناطق محروم كشور امسال در بخش گردشگري رشد داشتند

معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري تصريح كرد: تاكنون اطلاع رساني دقيقي درباره‌ جاذبه‌هاي گردشگري و تاريخي خليج فارس نشده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران، دكتر ملك‌زاده امروز در دومين همايش فرهنگي و گردشگري خليج فارس پس از پايان قرائت پيام رييس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري، با تاكيد مجدد بر نام خليج هميشه فارس، تصريح كرد: تا كنون درباره جاذبه‌هاي گردشگري و تاريخي حوزه جزاير خليج فارس اطلاع رساني دقيقي نشده است و بايد با هماهنگي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري و دستگاه‌هاي اجرايي؛ اطلاع رساني دقيقي درباره‌ اين مناطق انجام شود، تا نام خليج فارس همواره زنده بماند.
وي با تاكيد بر نقش خليج فارس و درياي عمان و لزوم شناسايي جاذبه‌هاي جزاير خليج فارس در حوزه‌ گردشگري، تاكيد كرد: بررسي فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري در توريسم دريايي، شناسايي موانع و محدوديت‌هاي توسعه گردشگري در استانهاي ساحلي جنوب كشور و ارايه راهكار‌هايي براي توسعه توريسم تلفيقي از طريق دريا ، بايد مورد توجه قرار گيرد.
به گفته ملك زاده،‌ بايد با انجام عمليات بازاريابي و شناخت بازار‌هاي هدف براي توسعه گردشگري خليج فارس، برگزاري همايش و نمايشگاه‌هاي مختلف در توسعه گردشگري و ارايه و معرفي صنايع بومي اين مناطق در جهت توسعه گردشگري گام برداشت.
وي ابراز كرد: خليج فارس نشان دهنده هويت تاريخي ايراني‌هاست، بايد به اين نام و هويت افتخار شود.
معاون امور گردشگري سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري گفت: با توجه به سياستگذاري سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري بايد اطلاع رساني دقيق درباره‌ گردشگري اين جزاير در شهرها و استان‌هاي كشور انجام شود.
وي با اشاره به مسافرت بيش از ‌٥/ ‌٣٨ ميليون ايراني در داخل كشور، اظهار كرد: در سال جاري بسياري از استان‌هاي محروم رشد چشم گيري در بخش گردشگري داخلي داشته‌اند.
معاون امور گردشگري سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري افزود: اگر مردم بدانند چه جاذبه‌هايي در كدام استان‌ها وجود دارد سفر‌هاي خود را به تعدادي از استان‌هاي شمالي كشور محدود نمي‌كنند.
وي با اشاره به وجود حوض انباري در روستاي ابراهيم آباد اراك، گفت: اين اثر تاريخي با بيش از ‌٣٣٠٠ سال همچنان ناشناخته است و كسي از وجود آن مطلع نيست در حالي كه كشور‌هاي ديگر به آثار صد ساله خود مي‌بالند و از آنها استفاده‌ي بهينه مي‌كنند.
ملك زاده در خاتمه عملكرد جهاددانشگاهي را در راه‌اندازي تور‌هاي دانشجويي ثمربخش دانست و اظهار كرد: بايد در ميان دستگاه‌هاي ديگر اين فعاليت‌ها اجرايي شود تا از اين مناطق بازديد و به هويت سرزمين خود افتخار كنند كه البته اين امر با سياست دولت جديد براي دانشجويان و مردم ترسيم مي‌شود.

٢٠:٤١ ١٠/٠٢/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد