٠٣:٠٩ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
دانشگاه علم و فرهنگ براي دوره كارشناسي ارشد دانشجو مي‌پذيرد
امكان تحصيل رايگان و تخفيف شهريه براي دانشجويان ممتاز

دانشگاه علم و فرهنگ براي سال تحصيلي 86-85 در شش رشته مقطع كارشناسي ارشد دانشجو مي‌پذيرد.
به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران، دانشگاه علم و فرهنگ وابسته به جهاد دانشگاهي، براساس مجوز شوراي گسترش آموزش عالي براي سال تحصيلي 86-85 از ميان داوطلبان آزمون تحصيلات تكميلي در رشته‌هاي علوم اجتماعي - مطالعات فرهنگي، حقوق - حقوق خصوصي، زيست شناسي علوم جانوري، گرايش تكويني، مهندسي صنايع- مهندسي صنايع، مهندسي عمران - سازه و پژوهش هنر دانشجو مي‌پذيرد.
گفتني است پذيرش دانشجوي كارشناسي ارشد در اين رشته‌ها از طريق طرح آت‌ت صورت مي‌گيرد.
دانشگاه علم و فرهنگ دانشجويان خود را در رشته علوم اجتماعي با همكاري دانشگاه تربيت مدرس، رشته زيست شناسي علوم جانوري - گرايش تكويني با همكاري پژوهشكده رويان و در رشته پژوهش هنر با همكاري دانشگاه هنر مي‌پذيرد.
شايان ذكر است، اين دسته از داوطلبان از مزاياي تحصيل رايگان «يادمان دانشمند جهادگر شادروان دكتر سعيد كاظمي» بهره‌مند خواهد شد.
گفتني است، با توجه به اهميت طرح‌هاي پژوهشي پژوهشكده رويان و به منظور بهره مندي از توانمنديهاي دانشجويان مستعد براي انجام پروژه‌هاي تحقيقاتي بنيادي و كاربردي در عرصه سلولهاي بنيادي، دارا بودن حداقل معدل كل 17 در مقطع كارشناسي براي داوطلبان رشته زيست شناسي علوم جانوري (گرايش تكويني) الزامي است.
براساس اين گزارش، در هر رشته تحصيلي يك نفر از دانشجويان ممتاز آزمون تحصيلات تكميلي (حائز رتبه يك تا 30 در گروه آموزشي مربوط) كه محل تحصيل خود را دانشگاه علم و فرهنگ تعيين كنند، از مزيت تحصيل رايگان برخوردار مي‌شود.
همچنين دانشجويان رتبه اول تا سوم در هر نيمسال تحصيلي طبق آيين نامه از تخفيف 20 تا 40 درصد شهريه ثابت برخوردار مي‌شوند.
دانش‌آموختگان مقطع كارشناسي ارشد دانشگاه مشروط به احراز صلاحيت‌هاي لازم و نياز واحدها، موسسات و پژوهشكده‌هاي جهاد دانشگاهي برابر مقررات و ضوابط مربوط استخدام مي‌شوند.
ويژگيهاي دوره‌هاي تحصيلات تكميلي دانشگاه علم و فرهنگ
دانشگاه علم و فرهنگ با اعتقاد به اينكه تحقيقات، پشتوانه و اساس توسعه و رشد فناوري است، گسترش تحقيقات و شكوفايي استعدادها در سطح جامعه را در سر لوحه برنامه‌هاي خود قرار داده است و براي تحقق اين امر توسعه آموزش و تحقيقات كاربردي را با همكاري پژوهشكده‌هاي جهاد دانشگاهي با بيش از 500 پژوهشگر و كارشناس پژوهشي نظير پژوهشكده‌هاي رويان، توسعه تكنولوژي، علوم انساني و اجتماعي، فرهنگ و هنر، برق و پژوهشكده صنايع شيميايي، در دستور كار خود قرار داده است.
گفتني است، دانشگاه علم و فرهنگ وابسته به نهاد جهاد دانشگاهي به عنوان يكي از پوياترين نهادهاي آموزشي، پژوهشي و فرهنگي كشور، بر آن است تا با بهره‌مندي از قابليتها و توانمنديهاي علمي و تخصصي نيروي انساني خود، فضاي مناسبي را براي برداشتن گامي شايسته در راستاي جنبش نرم افزاري ايران اسلامي و حضور موثر در چرخه توليد و نشر علم پديد آورد.
دانشگاه علم و فرهنگ داراي سه دانشكده فني و مهندسي، علوم انساني و هنر است و در حال حاضر 3698 دانشجو در 21 رشته در مقاطع مختلف كارشناسي، كارشناسي ناپيوسته و كارشناسي ارشد اشتغال به تحصيل دارند.م/د

١٣:٠١ ١٣/٠٢/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد