٠٢:٠٢ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
نخستين سمينار جايگاه روانپزشكي در ساير رشته‌هاي پزشكي گشايش يافت

اولين سمينار جايگاه روانپزشكي در ساير رشته‌هاي پزشكي با همكاري دانشگاه علوم پزشكي تهران و مركز تحقيقات روانپزشكي و روان شناسي دانشگاه علوم پزشكي تهران امروز(چهارشنبه) در بيمارستان امام آغاز به كار كرد.
دكتر "محمدرضا محمدي" دبير علمي سمينار جايگاه روانپزشكي در ساير رشته‌هاي پزشكي در اين همايش گفت:يكي از مسايلي كه در كشور ما مورد غفلت قرار گرفته و به آن كمتر توجه شده است جنبه‌هاي روانشناختي بيماري‌هاي طبي و نقش روانپزشك در بيمارستانهاي عمومي است كه در قالب رشته روانپزشكي رابط-مشاور مطرح مي‌شود.
به گفته دكتر محمدي پزشكان عمومي و متخصصان ساير رشته‌هاي پزشكي بايد از مطالب گوناگون حدفاصل ساير رشته‌هاي با رشته روانپزشكي آگاهي يابند و اگر پزشك از مطالب و موضوعات مطرح دراين حوزه اطلاعات كافي نداشته باشد بسياري از جنبه‌ها يا مشكلات بيمارانش را نمي‌تواند درمان نمايد.
دكتر محمدي تصريح كرد:دراين سمينار موضوعات مختلفي از جمله انواع مدل‌هاي روانپزشكي رابط-مشاور در بيمارستانهاي عمومي ،چگونگي دادن اطلاعات به بيماران، جنبه‌هاي روانشناختي و روانپزشكي بيماري‌هاي قلبي ،گوارشي، پوست و عفوني و ايدز، انكولوژي و پيوند اعضاء و نورولوژي مورد بررسي قرار مي‌گيرد.
دكتر"علي اكبر نجاني صفا" دبير اجرايي اين سمينار در گفت و گو با خبرنگار گروه علمي ايرنا گفت: اين سمينار با همكاري انجمن علمي روانپزشكان ايران و معاونت پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي تهران و ساير رشته‌هاي پزشكي و روانپزشكي برگزار شده است.
وي گفت:هدف از برگزاري اين سمينار تبيين جايگاه رشته روانپزشكي در بين رشته‌هاي پزشكي است و طي اين سمينار دو روزه جنبه‌هاي روانشناختي و روانپزشكي بيماري‌هاي جسمي و همچنين خدماتي كه روانپزشكان مي‌توانند در بيمارستانهاي عمومي و بخش‌هاي غير روانپزشكي در مورد بيماران طبي ارايه دهند ارايه مي‌شود.
دكتر نجاتي‌صفا با بيان اينكه مطالعات نشان داده مسايل روانپزشكي در ارتباط با بيماري‌هاي جسمي و فيزيكي موثر هستند تصريح كرد:بر درمان بيماري‌هاي جسمي علاوه بر توجه به جنبه‌هاي طبي و دارويي درمان بايستي به مسايل روانپزشكي بيمار هم توجه شود.
نجاتي صفا در ادامه افزود:از اهداف ديگر اين سمينار بحث عملي در مورد مشكلات روانپزشكي در بيماري‌هاي مختلف داخلي و جراحي ،مشكلات روانپزشكي و روان شناختي در بيماري‌هاي قلبي ،گوارشي،پوست،مغز و اعصاب،انكولوژي ، پيوند عضو ،عفوني و ايدز است.
وي گفت: شيوه اجراي اين سمينار كاملا آموزشي و داراي امتياز بازآموزي است و در مورد هر موضوع يك متخصص غير روانپزشك طرح مشكل مي‌كند و يك روانپزشك در مورد كمك‌ها و اقداماتي كه مي‌تواند به بيمار ارايه دهد توضيح مي‌دهد و سخنرانيها مربوط به حيطه كار روانپزشكي رابط - مشاور است.
وي يادآور شد:از برنامه‌هاي جنبي اين سمينار برگزاري مراسم نكوداشت دكتر "شكراله طريقتي" استاد گروه روانپزشكي دانشگاه علوم پزشكي تهران و ازجمله پيشگامان پزشكي روان تني و روانپزشكي رابط-مشاور در ايران،است.
اولين سمينار جايگاه روانپزشكي در ساير رشته‌هاي پزشكي (روانپزشكي رابط-مشاور) امروز (چهارشنبه) در تالار امام بيمارستان امام خميني (ره) آغاز به كار كرد و تا چهاردهم ارديبهشت ماه به كار خود ادامه مي‌دهد.

١٣:٥١ ١٣/٠٢/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد