دانشگاه پیام نور تا 2 سال آینده 400 مرکز دانشگاهی خواهد داشت
دکتر "علیرضا علی احمدی" گفت: با توجه به رشد روز افزون دانشگاه پیام نور و ایجاد رشته های مختلف در گروه های آموزشی نیاز به عضو هیات علمی در این دانشگاه احساس می شود که بخشی از این نیاز با جذب عضو هیات علمی وابسته برطرف می شود.
به گزارش خبرنگار دانشگاهی "مهر"، دکتر "علیرضا علی احمدی" صبح امروز در مراسم به مناسبت سالگرد شهادت استاد مطهری در دانشگاه پیام نور افزود: دانشگاه پیام نور چندین شعبه دارد که پیام نور مرکزی دارای 1000 عضو هیات علمی و 450 هزار دانشجو و 270 واحد دانشگاهی در اقصا نقاط کشور است.
وی با اشاره به دیگر شعبات دانشگاه پیام نور اظهارداشت: شعبه پیام نور دوم دانشستان است که کم کم پرتو افکنی می کند و دانشگاه پیام نور مجازی نیز یکی دیگر از شعبات این دانشگاه به شمار می آید. همچنین دانشگاه پیام نور با شبکه آموزش صدا و سیما نیز همکاری هایی را آغاز کرده است و از آن طریق رشته های مختلفی به علاقه مندان آموزش داده می شود.
رئیس دانشگاه پیام نور در زمینه رشد فیزیکی دانشگاه افزود: دانشگاه پیش بینی می کند تا 2سال آینده تعداد مراکز خود را به 400 مرکز برساند که با توسعه در سراسر کشور و ایجاد رشته های مختلف نیاز دانشگاه به اساتید و اعضای هیات علمی بیشتر می شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر تقاضاهای فردی و گروهی زیادی از دانشگاه های مختلف برای حضور در دانشگاه پیام نور به عنوان عضو هیات علمی ارائه شده که این امر حاکی از بهبود نمای دانشگاه نسبت به گذشته است.
"علی احمدی" جذب اعضای هیات علمی وابسته را یکی دیگر از اهداف دانشگاه خواند و گفت: دانشگاه با تکیه بر توسعه دوره های تحصیلات تکمیلی و ایجاد دوره های دکتری در گروه های مختلف آموزشی اعضای هیات علمی دیگر دانشگاه ها را در این مقاطع به صورت وابسته می پذیرد.
رئیس دانشگاه پیام نور با اشاره به این که 72 درصد از دانشجویان این دانشگاه را دختران تشکیل می دهد، افزود: دانشگاه شورایی را در نظر گرفته تا به وسیله آن بتواند نیازهای دانشجویان دختر را بیشتر شناسایی کند و در جهت ایجاد مرکز مطالعات زنان و شورای مرکزی زنان و خانواده با هدف ارائه خدمات به دانشجویان دختر اقدام کند.
وی با بیان این که استعداد دانشجویان دانشگاه پیام نور از متوسط کشوری بالاتر است، گفت: فرایند آموزش در دانشگاه پیام نور به گونه ای است که دانشجویان را مسئولیت پذیر و خودباور بار می آورد.
علی احمدی اظهار داشت: دانشجویان دختر این دانشگاه به دلیل تمایل خانواده ها به تحصیل در محل سکونت و دانشجویان پسر نیز بیشتر به دلیل اشتغال همزمان با تحصیل، علی رغم توانایی ادامه تحصیل در دانشگاه های به نام، دانشگاه پیام نور را ترجیح می دهند.
وی با اشاره به فعالیت های پژوهشی دانشگاه پیام نور ادامه داد: امور تحقیقاتی در این دانشگاه مهجور مانده است و تلاش کرده ایم ابزار تحقیقاتی لازم را فراهم کنیم.
علی احمدی ادامه داد: همچنین دانشگاه در نظر دارد از ابتدای مهر ماه سال تحصیلی آینده کلاس های رفع اشکال را به صورت power point برگزار کند تا رفع اشکال تبدیل به مرور درس شود.
رئیس دانشگاه پیام نور خاطر نشان کرد: بازبینی کتب درسی و برنامه های درسی نیز از دیگر برنامه های دانشگاه است که باید هرچه زودتر با در نظر گرفتن توسعه رشته ها و الگو های 2+2 و پودمانی تغییر و توسعه یابد.
وی در خصوص فناوری اطلاعات در دانشگاه پیام نور افزود: بحث دانشستان و آموزش الکترونیک باید با سرعت بیشتری در دانشگاه پیام نور پیش رود.
١٥:١٧ ١٣/٠٢/١٣٨٥