نشر الکترونیک کشور در جهان از جایگاه خوبی برخوردار است
تکنولوژی نشر الکترونیک کشور در سطح جهانی از جایگاه خوب و قابل قبولی برخوردار است .
به گزارش مهر ؛ به نقل از ستاد خبری نمایشگاه کتاب ، مدیر مجمع ناشران الکترونیک کشور با اعلام این مطلب گفت : متخصصان داخلی توانسته اند با ارائه فن آوری های روز دنیا در زمینه نشر الکترونیک، نشر مدرن را آمادة جایگزینی نشر سنتی سازند.
دکتر محمدامین شهرستانی در ادامه افزود: با وجود توانایی ما در عرصه نشر الکترونیک در کشور، عدم توجه به قواعد جهانی سازی و بهره گرفتن از ابزارهای آن کشور ما را در جایگزینی نشر مدرن در برابر نشر سنتی، عقب مانده نگه داشته است.
شهرستانی گفت: هویت نشر الکترونیک در کشور ما ناشناخته است و مهمترین کاربری نشر الکترونیک در زمینة آموزش وپرورش تعریف می شود.
وی اظهار کرد: فقدان علاقه به تحصیل در جوانان ایرانی ناشی از به کار نگرفتن 17 امکان ساختاری کتاب الکترونیک، در آموزش وپرورش است.
شهرستانی معتقد است جوانان امروز دنیا نسبت به تحقیق سنتی و آموزش با قلم و کاغذ بی علاقه هستند و بدون داشتن دلیل و راهکار از این نوع علم اندوزی سرباز می زنند.
مدیر مجمع ناشران الکترونیک در این زمینه وزارت ارشاد اسلامی و وزارت آموزش وپرورش را متولی نهادینه کردن هویت نشر الکترونیک و مجری استفاده از کتاب مدرن در آموزش و پرورش دانست و گفت: مجمع ناشران الکترونیک یک مجمع خصوصی است و این در حالی است که وجود یک معاون در عرصه نشر الکترونیک در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی الزامی است و نباید نقاط اتصال این بخش با وزارتخانه دولتی در حد برگزاری نمایشگاه و صدور پروانه نشر باشد.
دکتر شهرستانی در پایان با اشاره به رشد کمی و کیفی غرفه های نشر الکترونیک در برابر غرفه های سنتی در نمایشگاههای بین المللی کتاب دنیا از جمله نمایشگاه کتاب فرانکفورت، شارجه و لندن گفت: نبود باور لازم نسبت به قواعد بازی جهانی سازی متکی بر فناوری اطلاعات، و رعایت اشل ملی در برابر اشل جهانی در زمنیه های فرهنگی و صنعتی کشور در نهایت منجر به عقیم ماندن توانایی های علمی و فرهنگی کشور خواهد شد و لذا باید نسبت به ترمیم این عقب ماندگی از زیر ساخت عمل کنیم.
١٢:٣١ ١٧/٠٢/١٣٨٥