٠٧:٣٠ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
تامين نيروي الكتريكي شبكيه مصنوعي با نانوباتري

علمي . جامعه اطلاعاتي . جمعي از محققان آزمايشگاه ملي سنديا به سرپرستي رمپ بخشي از تيم تحقيقاتي متشكل از دانشمندان رشته‌ها و موسسات مختلف را تشكيل مي‌دهند كه در حال تحقيق براي ساخت نوعي نانوباتري هستند.
به گزارش جديدترين شماره ماهنامه فناوري نانو، از اين نانوباتري مي توان براي تامين نيروي لازم براي شبكيه مصنوعي در چشم كاشت.
مركز ملي طراحي زيست تقليدي نانوساختارها وابسته به دانشگاه ايلي نويز ايده‌هاي تحول گرايانه را در زمينه كاربرد نانوداروها اجرا كرده و وظيفه طراحي، مدل‌سازي ، ساخت و توليد ابزارهاي نانوپزشكي مبتني بر حامل هاي يون طبيعي و مصنوعي را برعهده دارد.
در واقع اين حامل‌ها پروتئين‌هايي هستند كه حركت يون‌ها را در غشاي سلول‌هاي زنده كنترل مي‌كنند.
در قدم نخست اين مركز بايد ابزارهايي جهت توليد نيروي الكتريكي مورد نياز طراحي كرد اين ابزارها يا همان زيست باتري‌ها در مجموعه وسيعي از ابزارهاي كاشتني كه اولين آن شبكيه مصنوعي است و هم اكنون محققان دانشگاه كاليفرنياي جنوبي مشغول ساخت آن مي‌باشند به كار خواهد رفت.
اين شبكيه مصنوعي و نانوباتري همراه آن در تصحيح انواع مشخصي از بيماري‌هاي چشمي به نام ‪ MACULAR DEGENERATION‬مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
هم اكنون دانشمندان سعي دارند با توجه به ناقل‌هاي خاصي كه در مارماهي برق دار يافتند و با استفاده از مدل‌سازي هاي چند مقياسي چگونگي رفتار ناقل را درك و پيش بيني كنند.
به نظر آنها اين اطلاعات درك بهتري از چگونگي ايجاد طبيعي نيروي الكتريكي در موجودات زنده را موجب مي‌شود و در نهايت از اين اطلاعات مي توان در طراحي و ساخت نانوباتري‌ها استفاده كرد.
محققان در نهايت با جمع بندي نتايج حاصل از نرم افزارها، الگوريتم ها و طراحي‌هاي انجام شده و نيز دانش به دست آمده از طريق مدل‌سازي و برگزاري كارگاه‌ها، كنفرانس‌ها و سمينارها و همكاري‌هاي مشترك سعي دارند تا به نتيجه‌اي قابل قبول دست يابند.
هدف نهايي تمامي اين دانشمندان گردآوري مجموعه‌اي از اعمال زيستي در ابزارهاي جديد است به طوريكه بتوان با استفاده از اين ابزارهاي قابل كاشت بدن بيماري‌ها را درمان كرد.
از جمله اين خواص كه در زمينه حمل و نقل زيستي يون‌ها مورد توجه مي باشند مي‌توان به سيگنال دهي الكتريكي، پمپ اسمزي و آشكارسازي مولكولي اشاره كرد.

١١:٠٢ ١٨/٠٢/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد