برگزاری آزمون کارشناسی ناپیوسته مامایی
دکتر محمد علی محققی گفت: دوره Ph.D مامایی به تصویب رسیده است و از سال تحصیلی آینده اولین دانشجویان این دوره از بهمن ماه پذیرش می شوند.
دکتر محمد علی محققی در گفتگو با خبرنگار دانشگاهی مهر با بیان این مطلب افزود: رشته مامایی مانند همه رشته های علوم پزشکی در جهت توسعه و ارتقاء گام برمی دارد.
وی افزود: حذف رشته کاردانی مامایی به دلیل رفع نیاز کشور به این مقطع تحصیلی بوده است و نیازی به ادامه پذیرش در این مقطع احساس نمی شود.
معاون وزیر بهداشت اضافه کرد: در واقع مقطع کاردانی رشته مامایی در عمل حذف نشده بلکه ارتقاء یافته است که این امر به دو شیوه صورت گرفته است.
محققی اضافه کرد: مراکزی که شرایط لازم را داشته باشند و ارزشیابی شده و متقاضی باشند می توانند کارشناسی رشته مامایی پیوسته را جایگزین دوره کاردانی کنند.
وی افزود: روش دیگر این است که کارشناسی ناپیوسته برای کاردان های مامایی ایجاد شود که این آزمون به صورت داخلی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می شود. این امر جهت ارتقا فارغ التحصیلان دوره کاردانی به کارشناسی صورت می گیرد.
وی در مورد کارشناسی ارشد رشته مامایی نیز گفت: برای توسعه دوره کارشناسی ارشد مامایی از نظر کمی، تعداد پذیرش و مراکز تربیت کننده نیروی انسانی امکان توسعه وجود دارد.
محققی یادآور شد: مراکز دانشگاهی متقاضی که واجد شرایط باشند می توانند دوره های کارشناسی ارشد را راه اندازی کنند البته این دوره ها باید با حیطه های جدید علم مامایی و دیگر علوم پزشکی مرتبط باشد.
معاون آموزشی وزارت بهداشت به اجرای قانون آموزش مداوم برای گروه های پرستاری و مامایی اشاره کرد و گفت: انتظار این است که دانشکده های مامایی سراسر کشور و گروه های مامایی شرکت گسترده ای داشته باشند و اکثریت دانش آموخته های آن در این برنامه شرکت کنند.
١١:١٤ ١٨/٠٢/١٣٨٥