ایجاد مرکز رشد نانوتکنولوژی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از راه اندازی مرکز رشد نانوتکنولوژی در این دانشگاه خبر داد و گفت: علاوه بر این مرکز، مرکز رشد تجهیزات و مواد پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاسیس خواهد شد.
دکتر "احمد خالق نژاد طبری" در گفتگو با خبرنگار دانشگاهی مهر افزود: مرکز رشد تجهیزات و مواد پزشکی با همکاری معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کمک می کند که ایده های تحقیقاتی در نهایت به تولید انبوه برای حل مشکلات مردم و کشور منجر شود.
وی تأکید کرد: مرکز رشد دانشگاهی جایگاهی است برای افراد تا با ایده های تحقیقاتی خود از این مرکز استفاده کرده و ایده خود را ارائه دهند و تا مرحله عملیاتی کردن آن پیش روند.
ایجاد مرکز رشد نانوتکنولوژی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
این فوق تخصص جراحی اطفال اظهار داشت: همچنین در تلاش هستیم که در آینده مرکز رشد نانوتکنولوژی نیز در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ایجاد کنیم.
وی در عین حال از ایجاد شبکه تحقیقاتی علوم اعصاب خبر داد و افزود: تمامی مراکز تحقیقاتی که در زمینه علوم اعصاب فعالیت می کنند به صورت یک شبکه در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی راه اندازی می شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به ایجاد پایگاه تحقیقات جمعیتی این دانشگاه خاطرنشان کرد: مرکز بهداشتی درمانی "شهید دگمه چی" در شرق تهران پایگاه تحقیقات جمعیتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است که اواخر اسفند سال 84 افتتاح شد.
وی یاد آور شد: مرکز تحقیقات جمعیتی در واقع استفاده از توان مردم برای انجام تحقیقات و دخالت دادن آنان در حل مشکلات خودشان به صورت علمی و تحقیقی است.
اظهار تاسف از رتبه پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال گذشته
خالق نژاد گفت: در بررسی وضعیت پژوهشی دانشگاه دریافتیم که متاسفانه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال قبل رتبه هفتم کشوری را در بخش پژوهشی به دست آورده که از این مسئله اصلاً راضی نیستیم و به همین منظور گروهی مامور ارتقاء توان پژوهشی دانشگاه شده اند.
وی اضافه کرد: مراکز تحقیقاتی ما جز اولین مراکز تحقیق در کشور هستند و ما در سطح دانشگاه افراد بسیار ارزشمند و صاحب نامی در عرصه تحقیق داریم که باید با ارائه و معرفی این مجموعه و فعالیت های انجام شده به مسئولانی که کار ارزشیابی را انجام می دهند، جایگاه واقعی خود را کسب کنیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به ایجاد دفتر امور هماهنگی مراکز تحقیقاتی در حوزه معاونت پژوهشی گفت: به دلیل اینکه نزدیک 25 مرکز تحقیقاتی مصوب و در حال تصویب در دانشگاه وجود دارد که نزدیک به یک چهارم مراکز تحقیقاتی کشور را تشکیل می دهند، برای برقراری ارتباط با آنها و ساماندهی این ارتباطات ، دفتر امور هماهنگی مراکز تحقیقاتی را ایجاد کرده ایم.
به گزارش مهر، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دارای 15 مرکز تحقیقات مصوب و یک هزار 55 پژوهشگر است.
١٢:٤٤ ١٨/٠٢/١٣٨٥