٠٧:١٨ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
معاون سلامت وزارت بهداشت:
موفقيت 75 درصدي در پيشگيري از تولد تالاسمي در ايران مرهون يك برنامه هوشمند است

معاون سلامت وزارت بهداشت گفت: موفقيت 75 درصدي نظام سلامت در پيشگيري از تولد نوزاد تالاسمي در ايران مرهون يك برنامه هوشمند است.
به گزارش خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران، دكتر سيد مؤيد علويان با بيان اين مطلب گفت: همكاري انجمن تالاسمي ايران با دانشگاه‌ها و وزارت بهداشت مدل و الگوي خوبي براي همگان است و حاكي از آن است كه چنانچه NGO ها به درستي وارد ميدان شوند و بر اساس استراتژي وزارت بهداشت حركت كنند به جمع‌بندي خوبي مي‌رسند.
وي با تاكيد بر اين كه در خصوص تالاسمي در چند استان با مشكل روبرو هستيم، اظهار كرد: بالاترين شخص مسؤول بهداشتي - درماني در استان مسؤول كنترل تالاسمي است به نحوي كه شاخص ارزيابي رييس دانشگاه‌هاي علوم پزشكي در استان كاهش ميزان بروز تالاسمي است.
دكتر علويان با اشاره به 2 استان درگير سيستان و بلوچستان و هرمزگان گفت: هرچند ميزان تالاسمي فارس و سيستان و بلوچستان برابر است اما ميزان بروز متفاوت است كه مشكلات استانها با همكاري بين‌بخشي حل شدني است.
وي با اشاره به اهميت پيشگيري از تولد نوزاد تالاسمي ادامه داد: از شعار دولت نهم توزيع عادلانه امكانات بهداشتي و درماني است و امكان دسترسي همگاني شاكله نظام سلامت است.
دكتر علويان با اشاره به ضرورت تعيين بسته‌هاي خدمتي براي بيماران تالاسمي نيازمند درمان دارويي گفت: بدين ترتيب خطوط كاري مشخص مي‌شود و مي‌تواند بر اين اساس هدفمند حركت كرد.
وي بهترين درمان مؤثر در افزايش طول عمر بيماران تالاسمي را پگ اينترفرون دانست و يادآور شد: فرهنگ‌سازي براي ازدواج بيماران تالاسمي مينور از نكات حائز اهميت است اين در حاليست كه بيماران تالاسمي نيازمند حمايت رواني هم هستند. همچنين سن بيماران تالاسمي رو به افزايش است و نياز به درمانگاه آنان حس مي‌شود.
دكتر علويان در خاتمه از راه اندازي دفتر مشاركت‌هاي مردمي در معاونت سلامت خبر داد.

١٠:٠٠ ٢٠/٠٢/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد