٠٩:٥٣ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
قائم مقام معاونت فن‌آوري وزارت علوم:
برگزاري جشنواره «شيخ بهايي» از سرقت طرح‌هاي مبتكران كشور در نمايشگاه‌هاي خارجي جلوگيري مي‌كند

سومين جشنواره كارآفريني«شيخ بهايي»، 27 تا 29 ارديبهشت ماه جاري در اصفهان برگزار مي‌شود.
به گزارش خبرنگار «علمي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ، دكتر منصور كبگانيان، معاون پژوهشي و سرپرست معاونت فن‌آوري وزارت علوم، تحقيقات و فن‌آوري با اعلام اين كه ثمر بخشي پژوهش در سال جديد از سياست‌هاي دولت و شوراي عالي علوم تحقيقات است كه به تصويب رسيده است، افزود: اين ثمر بخشي بايد به نحوي باشد كه علاوه بر محققان كل جامعه نيز آن را لمس كنند كه در اين صورت كار مهمي انجام داده‌ايم. محقق ببيند كه نوآوري‌اي را كه انجام داده در جامعه به ثمر رسيده كه اين از هر نوع تشويق مادي براي او بالاتر است و اين جشنواره نيز به همين منظور برگزار مي‌شود.
وي خاطر نشان كرد: دانشگاهها به تنهايي نمي‌توانند در اين ثمربخشي مؤثر باشند. يكي از رسالت‌هاي دانشگاه‌ها، موسسات پژوهشي و كانون‌هاي تفكر اين است كه بتوانيم در كشور نظام فرابخشي براي نوآوري اين گونه مباحث داشته باشيم و روحيه كارآفريني بايد در دانشجويان، محصلين و همه جامعه مشاهده شود.
دكتر كبگانيان با اعلام اين كه در حال حاضر با وزارت تعاون و وزارت كار در حال انعقاد تفاهمنامه‌هاي مناسبي براي ايجاد هسته فن‌آوري و شركت‌هايي در پوشش مراكز رشد مورد تاييد هستيم افزود: به اين منظور مبلغ 70 ميليون تومان وام با بهره مناسب كمتر از 10 درصد قول مساعد داده شده زيرا براي اشتغال منابع خوبي وجود دارند اعضاي مختلف دولت معتقدند كه بايد مشكلات همديگر را حل كنند.
دكتر عليرضا جهانگيريان، مشاور فن آوري وزير و قائم مقام معاونت فن آوري وزارت علوم نيز در ادامه با اعلام اين كه در سال 85 پيش‌بيني فن بازارهاي بيشتري شده است، گفت: در اين زمينه ما در ابتداي كار قرار داريم. تبديل پژوهش به فن آوري در تاريخ 100 ساله اخير كمتر اتفاق افتاده كه در اين دوره سعي خواهد شد با قوت بيشتري پيگيري شود تا در شهرهاي مختلف اين فن بازارها را داشته باشيم.
وي گفت: با تشكيل مراكز رشد و پارك‌هاي فن‌آوري بستري براي تحقق يافته هاي پژوهشي فراهم شده است. هم اكنون با بيش از 10 پارك علم و فن آوري بيش از 40 مركز رشد و براي 4 هزار نفر فارغ التحصيل دانشگاهي در مراكز رشد و پارك و علم و فن آوري با استانداردهاي وزارت كار 20 ميليون وام اعتبار در نظر گرفته شده است ضمن اين كه ارزش اين شغل‌ها به مراتب بيشتر از شغل‌هاي ديگر است.
وي با اشاره به رويكردي كه در زمينه نوآوري‌ها وجود داشته است، گفت: از مخترعان و صاحبان ايده دعوت شده كه در اين جشنواره دستاوردهاي خود را در معرض نمايش بگذارند.
همچنين از سرمايه‌گذاران داخلي و خارجي نيز دعوت به عمل آمده تا ضمن بازديد، پشتيباني مالي و سرمايه ريسك پذيري براي اين كه به فن آوري و توليد تبديل شود را انجام دهند.
به گزارش ايسنا، دكتر جهانگيريان در پايان افزود: در طول يكي، دو سال گذشته مبتكرين ما به لحاظ خلاء نمايشگاه‌هاي داخلي جذب نمايشگاه‌هاي خارجي مي‌شدند و ايده آنها بدون اين كه هزينه مابه‌التفاوت آن پرداخت شود توسط افراد ديگري به سرقت مي‌رفت و ما امكاني براي آنها به وجود نياورده‌ بوديم .در اين جشنواره اين امكان گسترش پيدا خواهد كرد تا نوآوران بدانند كه ايده‌هاي آنها دنبال مي شود. خوشبختانه اين امكان به وجود آمده كه وزارت كار و بانك‌ها در اين زمينه سرمايه‌گذاري كنند.

١٦:٤٣ ٢٣/٠٢/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد