١٢:٢٥ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
رونق ICT در چارچوب اينترنت فعلي نيز امكان پذير است

رونق فناوري اطلاعات و ارتباطات كشور در چارچوب اينترنت فعلي نيز امكان‌‏پذير خواهد بود.
دكتر حميد ضيايي‌‏پرور ، محقق و پژوهشگر ارتباطات ، درگفت و گو با خبرنگار ايلنا ، در خصوص طرح اينترنت ملي وزارت ارتباطات ، اظهار داشت: منظور شوراي عالي فناوري اطلاعات از ارايه طرح اينترنت ملي به وضوح مشخص نشده است ، به اين دليل كارشناسان IT كشور در اين خصوص سوالاتي دارند.
وي ، با بيان اين كه به دليل نامشخص بودن اين طرح ، بودجه‌‏اي به آن در سال 85 اختصاص داده نشده است ، يادآور شد: آنچه كه مدنظر است نقل و انتقال داده‌‏ها از طريق هاستينگ ملي خواهد بود كه نام اينترنت ملي را به خود گرفته است.
دكتر ضيايي‌‏پرور ، با بيان اين كه نمي‌‏توان اينترنت را دوباره اختراع كرد و نام ملي بر آن نهاد ، تصريح كرد: كشورهايي از جمله فرانسه
پروژه‌‏اي را تحت عنوان ميني‌‏تل براي ارتباط شهروندان با يكديگر در چارچوب مرزهاي ملي تجربه كرده‌‏اند ، اما هيچ‌‏گاه نام اينترنت ملي را بر آن نگذاشتند.
وي ، گفت: شوراي‌‏عالي فناوري اطلاعات بايد بگويد كه كدام تجربه ملي را از كشورهاي ديگر به عنوان الگو در اين طرح مورد استفاده قرار مي‌‏دهد.
پژوهشگر ارتباطات ، با بيان اين كه در چهارچوب اينترنت فعلي نيز مي‌‏توان ICT را رونق داد ، خاطرنشان كرد: به سرانجام رساندن دستگاه‌‏هاي خودپرداز در كشور به منظور خدمات رساني به مردم مي‌‏تواند از جمله اقداماتي باشد كه ما را وارد پروسه‌‏هاي جهاني مي‌‏كند.
وي ، تامين ارتباطات در داخل كشور را براي رسيدن به ارتباطات بين‌‏المللي ضروري دانست و گفت: نبايد چهارچوب ارتباطات را محدود كرده و مرزها را ببنديم كه در اين صورت جهاني شدن محقق نخواهد شد.

٠٩:٤٤ ٢٥/٠٢/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد