١٦:٣٢ ٠٢/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
سازمان فارغ التحصیلان دانشگاه علوم پزشکی تهران ایجاد می شود

سازمان فارغ التحصیلان دانشگاه علوم پزشکی تهران به منظور استفاده بهینه از استعدادهای بالقوه دانش آموختگان این دانشگاه ایجاد می شود.
به گزارش خبرنگار دانشگاهی "مهر"، دکتر "باقر لاریجانی" رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران امروز در سومین روز از پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود : این دانشگاه سرمایه عظیمی از اساتید پیشکسوت و دانشجویان دارد که می توانند در تحقیقات پشتیبان دانشگاه باشند. 
وی اضافه کرد: دانشکده علوم نوین پزشکی به زودی به جای دانشکده ابوریحان راه اندازی شده و با سه رشته بیوتکنولوژی، نانوتکنولوژی و فناوری اطلاعات کار خود را آغاز خواهد کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از قول های مساعد معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت برای تصویب دو مرکز تحقیقاتی جدید در این دانشگاه خبر داد و افزود : سرانه تحقیقات در کشور51/0 است اما این میزان در دانشگاه علوم پزشکی تهران 88/0 است و با وجود 8 قطب علمی، 2 مرکز رشد و 12 واحد فناوری این دانشگاه نیازمند توجه بیشتری است.
وی گفت : دانشگاه علوم پزشکی تهران با حدود یک هزار و 200 نفر عضو هیئت علمی موفق به کسب رتبه های بسیاری در زمینه های آموزشی و پژوهشی در میان دانشگاه های کشور شده و توانسته است دوره های کاردانی را کاهش و دوره های تخصصی را افزایش دهد.
"لاریجانی" موفقیت های این دانشگاه را مرهون تلاش های دکتر محمدرضا ظفرقندی رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی تهران و وجود برنامه استراتژیک دانشگاه دانست و تصریح کرد : در بسیاری از مواقع با کمک ریاست سابق دانشگاه از دیگر بودجه ها برای بخش پژوهش استفاده کرده ایم.
به گفته وی گسترش انجمن های علمی دانشجویان یکی از راهبردهای اصلی دانشگاه است که با نظارت اساتید زمینه مناسبی را برای فعالیت های آنان فراهم می کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، تغییر در ارزیابی ها را از دیگر موارد مورد اهمیت در این دانشگاه برشمرد و خاطرنشان کرد : هر فردی که بتواند Grant بیشتری برای دانشگاه کسب کند می تواند از Grant و امتیاز بیشتری هم برخوردار شود.
"لاریجانی" به مشارکت اجتماعی در پژوهش های علوم پزشکی اشاره و تأکید کرد : ایجاد مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت، مرکز تحقیقات جمعیت و مرکز تحقیقات اعتیاد و امضاء تفاهم نامه پژوهشی با معاونت اجتماعی نیروی انتظامی و دیگر دستگاه های اجرایی از دیگر اقدامات انجام شده توسط دانشگاه است.
وی اظهار داشت : ایجاد مراکز کسب و کار کوچک یا SBDC  نیز توانسته است قراردادهای متعددی را انجام دهد و همکاری بین المللی باید گسترش یابد چرا که دانشگاه بیش از این نمی تواند از بودجه داخلی هزینه کند بلکه باید بتواند توجه بیشتری به خارج از دانشگاه مبذول کند.

١٧:٠٤ ٢٨/٠٩/١٣٨٤
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد