١٣:٠٧ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
نهمين كنگره ژنتيك ايران برگزار مي‌شود

نهمين كنگره ژنتيك ايران با هدف ارائه آخرين دستاوردهاي تحقيقاتي ژنتيك كشور و فراهم كردن فضاي بحث و تبادل نظر بين متخصصان علوم گوناگون ژنتيك، از سي‌ام ارديبهشت ماه جاري تا اول خرداد ماه به همت انجمن ژنتيك ايران و با همكاري وزارتخانه‌هاي علوم و تحقيقات و فن‌آوري و بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و آموزش پزشكي و سازمان‌ها و مراكز علمي، تحقيقاتي و پژوهشي مرتبط، در مركز همايش‌هاي بيمارستان ميلاد تهران برگزار مي‌شود.
به گزارش سرويس «علمي» خبرگزاري دانشجويان ايران، دكتر سيروس زينلي، رييس نهمين كنگره ژنتيك ايران با اعلام اين مطلب، گفت: اين كنگره زمينه هاي گوناگون علم ژنتيك، اعم از ژنتيك كلاسيك، ژنتيك مولكولي، مهندسي ژنتيك، سيتوژنتيك، ژنتيك كمي و ژنتيك جمعيت‌ها را در بر مي‌گيرد.
وي با اشاره به محورهاي چهارگانه اين همايش اظهار داشت: در نهمين همايش ژنتيك ايران بيش از 490 مقاله به صورت سخنراني و پوستر ارائه خواهد شد.
رييس نهمين كنگره ژنتيك ايران در ادامه گفت: در اين كنگره مجموعا 192 سخنراني شامل 66 سخنراني در شاخه‌هاي انساني و گياهي و 30 سخنراني نيز در شاخه‌هاي ژنتيك جانوري و ريزسازواره‌ها ايراد خواهد شد.
همچنين 12 مقاله كليدي نيز ارائه مي‌شود.
دكتر زينلي، ارائه راهكارهاي توسعه علم ژنتيك در كشور و نشر مفاهيم ژنتيك در سطح جامعه را از ديگر اهداف اين همايش بر شمرد و گفت: در اين همايش چند كارگاه علمي نيز برگزار خواهد شد.
وي با اشاره به ضرورت برگزاري اين كنگره، گفت: در دو دهه اخير علم ژنتيك در كشور پيشرفت چشمگيري داشته و لازم است به اين علم بيش از گذشته توجه شود؛ البته هفت دوره اين كنگره پيش از انقلاب برگزار شده در واقع اين دومين همايش تخصصي ژنتيك كشور بعد از پيروزي انقلاب اسلامي است.
رييس نهمين كنگره ژنتيك ايران ضمن دعوت از موسسات و مراكز تحقيقاتي فعال در زمينه ژنتيك براي هر چه بهتر برگزار شدن اين كنگره، از مسوولان و همه افرادي كه علاقه‌مند به پيشرفت علمي كشور هستند درخواست كرد تا با حمايت از علم ژنتيك باعث رشد بيش از پيش اين علم در كشور شوند.
علاقه‌مندان مي‌توانند براي كسب اطلاعات بيشتر به وب سايت www.genetics.ir مراجعه كنند.

١٣:١٦ ٢٦/٠٢/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد